me.png

Diane

Mijn naam is Diane en ik werk als (Trance) Medium, Coach en inspirator vanuit mijn praktijk in het pittoreske Sappemeer- en natuurlijk vind je mijn werk, inspiratie en sessies ook online.

Als moeder van 5 kinderen weet ik als geen ander welke uitdagingen je kan vinden in het combineren van je spirituele gevoeligheid en het leven zelf. Deze kennis en ervaring benut ik met liefde om je te helpen handvatten te vinden voor jouw eigen balans- je eigen flow.

Van huis uit ben ik geschoold als coach en hulpverlener- voor vele vragen kan ik putten uit twee bronnen, de aardse, praktische kant van coaching en de spirituele intuitieve kant van spirit! een fantastische combinatie!

Mijn mediumschap begon al jong, al noemde ik het toen heel anders- vanuit de natuur vond ik altijd mijn rust en energie- ik kon laden en ontladen in het bos- en mijn magische pad begon op mijn 17e pas echt met de start van het internet. Een wereld aan gelijkgestemden kwam ineens binnen handbereik.

Daar begon mijn pad naar Wicca- naar mediumschap zoals we het nu kennen, naar trance en fysiek mediumschap en naar de prachtige vormen van Healing en kennis die ik nu door mag geven aan jullie.

Met medium on the road verbind ik me aan groepen- voor workshops of demonstraties aan huis

Met say hello to heaven bied ik tarotconsulten en mediumschap in de vorm van readings en workshops, trainingen en trajecten voor jou! Voor jouw eigen mediumschap, je kracht, flow en balans. 

Met spirit portraits bied ik spirit art aan in vele prachtige vormen om de spirituele wereld een kans te geven liefde en verbinding zichtbaar te maken.

Waar je me ook vind, de energie zal je precies brengen wat nodig is voor jou! veel liefs en graag tot gauw