top of page

Jouw intuïtie is sterker dan je denkt

Ken je dat?

Je hebt vanaf het ontwaken al een gevoel dat er iets gaat gebeuren, soms voelt dat alsof je je ergens op kan verheugen en soms voelt het als spanning, alsof je een examen moet doen waarvoor je niet hebt geleerd.

Of het gevoel dat je iemand al eens eerder hebt ontmoet? Of die plek…ben je hier echt niet eerder geweest?

Word jij ook wel eens wakker met een helder beeld van een (deel van) droom waarin je een stukje van de toekomst hebt gezien? Of vraag je je af of dat het is?

Weet jij vaak wie er belt, of voor de deur staat, voordat ze (aan) bellen?

Dit zijn een paar voorbeelden van het fluisteren van je intuïtie, om je soepel en moeiteloos door het leven te leidden, naar de beste versie van jouw leven!

Wanneer je luistert naar je gevoel (want het is vooral je voelen waarmee je intuïtie je aandacht vraagt) en aandacht besteed aan de beelden, woorden, toevalligheden die op je pad komen door de dag heen- zal je merken dat je intuïtie (een deel van jouw bewustzijn) sterker en duidelijker wordt.


 

Hierbij deel ik 3 snelle tips om je intuïtie te ontwikkelen (gewoon vanuit je huis, je auto, je Every day life)

 

Tip 1

Mindful momenten omarmen

Kleine momenten van rust en even je hoofd leegmaken zijn nuggets voor je intuïtie- kleine openingen waardoor je meer ontvankelijk bent voor de stem van je zesde zintuig!

Het is simpeler dan je denkt, door even in je doen te stappen- laat je geen ruimte voor je denken- en dat is de belangrijkste truc.

Even een minuutje tellen met je ademhaling- even aarden met een zacht muziekje- een bewust kopje thee maken waarbij je alles wat je doet in gedachten mag benoemen (zo leid je je gedachten weer af van wat je moet- en breng je e terug naar wat je nodig hebt)

 

 


 

In deze posts vind je nog meer tips:

 

Tip 2

Trust your heart

Dat wat je voelt is waar.

Een van mijn meest gebruikte zinnen in mijn lessen- je hoofd kan je van alles vertellen en alles verklaren. Maar wanneer je puur en vanuit de rust voelt en invoelt, dan volg je hoe het voelt.

Je lijf weerspiegelt ook vaak wat je voelt en wat je nodig hebt, intunen en inchecken bij je lijf (even centeren- de meditatie  https://soundcloud.com/mediumdiane/centerenmp3 )

Nu ben je klaar om goed en zonder oordelen, angst en blokkades te voelen…(you’re welcome)

 

Tip 3

Hou een dromenboekje bij waarin je ook symbolen zet die je dagelijks tegenkomt en die je meer opvallen dan de omgeving- zo kan je aandacht getrokken worden naar een bloem,. Een wolk, een vlinder of zelfs naar een type auto- je intuïtie communiceert via alle lagen van je bewustzijn, oplettend zijn op die symbolen en signs is dus de sleutel naar de taal van je ziel en hoogste zelf!

Wanneer je symbolen of beelden hebt opgeschreven VOEL dan wat ze voor jou betekenen.

Niet wat anderen erover zeggen- maar wat ze voor JOU betekenen en ja dit kan iets heel anders zijn dan in de boeken staat. Weet je waarom? Omdat je uniek bent. Met je eigen unieke ervaringen en associaties. Vertrouw!

 

Wil je een stap verder met het ontwikkelen van je intuïtie?

Sluit je aan bij de maandelijkse classes, waar gelijkgestemde zielen samenkomen om hun intuïtie te omarmen en te ontwikkelen.

Samen maken we een reis vol boeiende onderwerpen, ervaringen en praktische tools.

We ontrafelen diepgaande Kennis, van het universum, van spirit en van elkaar…

We duiken in fascinerende onderwerpen die je begrip van intuïtie zullen verdiepen, van helderzien tot HSP- van nieuwetijd tot Karma en Dharma.

Natuurlijk leer ik je concrete tools om je intuïtie dagelijks toe te passen en versterken.

Verbind met gelijkgestemden, deel ervaringen en groei samen.

 

Hoe doe Je Mee? Het is eenvoudig! Druk op de aanmeldknop en stap binnen in een wereld vol ontdekking. Samen zullen we de magie van intuïtie ontrafelen en de reis van zelfontdekking omarmen. Durf je intuïtie te volgen.

Je ontvangt van mij gratis het maanful ebook wanneer je je aanmeld! #kado


We ontmoeten elkaar 4 lessen virtueel - waarbij we interactief en geïnspireerd werken- de investering voor deze intuïtieve Classes is 132 euro

De eerste datum staat gepland in de tweede week van April

Na deze classes starten de masterclasses op specifieke topics (yes!)

Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om je direct aan te melden


 

 

Liefs

Diane

 


 

Comments


image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page