top of page

Mijn Mediumschap

Als er iets is dat ik heb geleerd in mijn leven dan is het dat alles, alles wat op je pad komt je dichter bij je bestemming brengt.

Yes, goede en slechte momenten- Hoe lastig het soms ook kan voelen wanneer je word omgeleid of stilgezet, weet dat het altijd een reden heeft.

Dat jij en jouw leven betekenisvol is-

Zo dwaalde ik via kerken, inwijdingen, trainingen en complete cursussen en spirituele paden naar mijn eerste moment mediumschap.

En dat was het moment dat iets in mij een aha gevoel kreeg- aha! Dit is wat ik altijd al deed, wat ik altijd al heb gedaan en het heeft een naam! Mediumschap-

En zo reisde ik heen en weer naar Engeland en volgde ik de opleidingen om mezelf uit te dagen in iedere vorm van mediumschap- 

Werken met energie, mediumschap- is werken met hart en ziel.

En iedereen kan het- sommige hebben een aangeboren talent en voor hen gaat het simpel en eenvoudig en anderen moeten een stapje harder zetten de kunst van mediumschap eigen te maken- maar jouw unieke skill is er al...Ik kan je helpen het te activeren en ontwikkelen!

Nu ben ik Business mom van 5 kinderen, vrouw van de liefste man en werk ik als Professioneel Medium, Trainer en Holistische therapeut met jong en oud- vanuit mijn praktijk, op locatie, online en in Binnen en Buitenland. 

Vanuit mijn missie help ik jou je licht en kracht te herinneren

en balans en geluk te vinden

Als medium help ik jou via:

Reading

Healing

Inspirerend Spreken

Trance en Trancehealing

Art

Spirituele Coaching

(Online)  Training en lessen

Retraites

Meditaties

Storytelling

Ik ontmoet je graag gauw!

Liefs

x

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page