top of page

Workshops en Cursussen

image.png

Intuitie
Class of 24

Welkom bij de wonderlijke wereld van intuïtieve ontwikkeling en spirituele verbinding! Als jouw gids en mentor op dit betoverende pad nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn intuitieve workshops, waar we samen op reis gaan om ons zesde zintuig te ontwikkelen en diepe connecties te maken met de spirituele wereld. Stap voor stap zullen we de sluier tussen de fysieke en de spirituele wereld doorbreken, waarbij we vertrouwen op onze intuïtie om ons te leiden. Bereid je voor op een magische reis vol ontdekkingen, inzichten en verbindingen. Laten we samen de mysteries van het universum ontrafelen en onze innerlijke kracht omarmen. Ben je er klaar voor om je intuïtie te laten stromen en de magie te omarmen? Meld je dan aan via de knop!

Geplande start April

Bijdrage

33 euro per les- 

4 lessen

Masterclass 
De taal van getallen

Stap binnen in de fascinerende wereld van numerologie, waar getallen niet alleen cijfers zijn, maar de sleutels tot diepgaande zelfontdekking en spirituele groei. Als jouw gids op deze betoverende reis nodig ik je uit om deel te nemen aan deze inspirerende masterclass waar we samen de mysteries van de getallen zullen ontrafelen en hun verborgen betekenissen zullen verkennen. Ontdek hoe jouw geboortedatum, naam en levenspad getallen beïnvloeden die een unieke blauwdruk vormen voor jouw leven en persoonlijkheid. Laat ons samen de codes van het universum ontcijferen en de verborgen wijsheid van numerologie onthullen. Bereid je voor op een reis vol inzichten, verlichting en zelfontdekking terwijl we ons laten leiden door de magie van de getallen. Ben je er klaar voor om de diepten van jouw ziel te verkennen en de verborgen wijsheid van numerologie te omarmen? Sluit je dan aan bij deze trilogie en laten we samen de wonderen getallen verkennen!

Geplande start:

Juni

Bijdrage: 90  euro

serenity_edited.jpg
starchild.jpg

Masterclass 
Tarot

 

Welkom in de betoverende wereld van tarot, waar symbolen spreken en kaarten verhalen vertellen. Als jouw gids op deze mystieke reis, nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn inspirerende masterclass waar we samen de diepten van tarot zullen verkennen en de geheimen van de kaarten zullen onthullen. Ontdek hoe de archetypische beelden en symbolen van de tarotkaarten ons kunnen leiden naar diepgaande inzichten en helderheid in ons leven. Leer de kunst van het lezen van tarotkaarten en ontwikkel je intuïtie om de boodschappen van het universum te begrijpen. Bereid je voor op een reis vol magie, zelfreflectie en spirituele groei terwijl we ons laten leiden door de wijsheid van de tarot. Ben je er klaar voor om de sluier van mysterie te doorbreken en de kracht van tarot te omarmen? Sluit je dan aan bij deze masterclass en laten we samen de magie van de tarotkaarten ontdekken!

De masterclass is per keer te boeken!

Ik zie je graag!

Geplande Start

Juni

Bijdrage  33 euro per les

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page