top of page

new year, loose fear

De laatste maand was in huize Holzhausen vrij rumoerig. Nu hebben wij in de laatste weken van het jaar verjaardagen van de kinderen, sinterklaas en kerst..weken waar we ons mentaal de rest van het jaar op voorbereiden.

En in de decembermaand vliegen onze hsp kinderen bij tijd en wijle bijna uit de bocht. Een bekend fenomeen van overprikkeling.

De week na kerst voelden we allemaal, bewust of onbewust de verandering in de lucht.

Zelf bemerkte ik tot mijn verbazing zelfs een lichte agressie in de mensen om me heen. Ik had nog even de vrees dat er niet alleen vuurwerk zou knallen met de jaarwisseling. Gelukkig viel dat allemaal mee, maar hoe voelbaar werd de draai van het jaar.

Gisteravond rondom de jaarwisseling voelde ik meer dan ooit de bevrijding van een energetische last. Alsof het jaar 2015 letterlijk van mijn aura veld afgleed.

Heerlijk! Tijd voor een nieuw jaar, een negen jaar!

Natuurlijk werd ik vanmorgen wakker met een onmiskenbaar gevoel van nieuwsgierigheid…wat is nu het daadwerkelijke verschil tussen beide Jaren, numerologisch gezien?

Vorig jaar was een acht jaar (twee plus nul plus een plus vijf) die mensen voornamelijk herinnerde en inspireerde naar macht, geld en zelfbehoud, het gevoel van veilig stellen wat je hebt en wil hebben. En het uitdragen van je positie in de samenleving.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar mag deze beweging direct worden losgelaten, mag je vrijkomen van de energie en je bewust worden van de energie van een negen jaar.

Numerologisch zijn er negen Jaren in een cyclus, wat inhoud dat wij als collectief in 2017 starten met een nieuwe cyclus. Waardoor 2016 het jaar is van afronding van onze universele circel.

Rondom Halloween warden wij al voorbereid op het loslaten van patronen en situaties die we als niet wenselijk of gezond ervaarden. Vanaf vandaag is het tijd om daadwerkelijk een nieuwe start te maken.

2016 is letterlijk een jaar van ontgiften. Het jaar gaat nu om waarheid, integriteit, wijsheid, medeleven, inspiratie, zorg, empatie, vergeving, afronding en loslaten wat je niet meer nodig hebt.

Het omarmen van energie zorgt ervoor dat je mee mag gaan op de stroom die het universum voor je heeft ingezet. Je laat beperkingen en negatieve patronen achter je en bent in staat waarheid te spreken en te zien. Het oprecht vergeven van anderen en jezelf komt binnen je bereik. En om verder te kunnen is vergeving noodzakelijk.

Daarnaast is het heel belangrijk, en let op; dit is heel belangrijk :

Hou van jezelf! Zorg voor jezelf! Vergeef jezelf…en behandel jezelf zoals je zelf graag behandeld wil worden door anderen, daarin ligt een kerntaak voor je. Het begint bij jou.

In 2016 vraagt de energie om Reflectie op je leven. Dit omvat ook reflecteren op gewoontes, relaties, overtuigingen, angsten, gezondheid en materiele zaken als je huis en andere spullen die je hebt vergaard in de afgelopen Jaren. Wat heb je nou werkelijk nodig? Wat wil je meenemen? Wat mag je loslaten?

Ben je wie je zou willen zijn? Zijn lichaam, ziel en geest in balans met elkaar? Voel je je verbonden met de spirituele wereld en spirituele energie?

Voorwaarden voor een soepel jaar liggen dus vooral in het reflecteren van waar je staat in je leven.

Indien dit alles resoneert bij je, maar wanneer je vragen hebt over het bereiken van deze doelen, aards of spiritueel dan is er de mogelijkheid om via een consult of workshop begeleiding op je pad te vinden.

Stuur me gerust een vrijblijvend bericht zodat ik je kan informeren over de mogelijkheden. Soulsisters mediums bied dit jaar weer een aantal prachtige liefdevolle workshops aan, volg ons op facebook om hier als eerste van op de hoogte te zijn.

Ik wens je een fantastisch jaar, durf jezelf te zijn, mooi lief mens!

X Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page