top of page

You can do anything

Jarenlang leefde ik met overtuigingen, opgelegd en ingeprent door anderen. Ik weet dat dit herkenbaar gaat zijn. Het gaat om de onbewuste boodschappen die door de samenleving, je familie en vrienden op je worden afgevuurd.

Vanaf mijn jeugd heb ik de boodschap `jij kan niet tekenen`gehoord. Een boodschap die op dat moment zeker op waarheid berustte. Mijn zus was de meest artistieke van ons twee. Echter heb ik hierdoor nooit meer de behoefte gevoeld een potlood of kwast te pakken, in de overtuiging dat dit gedoemd zou zijn tot mislukken.

Tot een aantal jaren geleden, in Engeland op het befaamde Arthur Findlay College. In de week dat ik daar verbleef met Roos werd me duidelijk gemaakt dat ik portretten kon maken van overleden dierbaren.

Een wereld ging voor me open. Ik begon te oefenen, en door in te linken in de spirituele energie werden de tekeningen al snel meer en meer herkenbaar en zelfs mooi.

Ik merkte de afgelopen tijd dat ik te veel overtuigingen en aannames van anderen bij me draag.

Wanneer je je hiervan bewust word is het onmiddellijk bevrijdend. Vrijwel direct valt een enorme last van je af en ik wil dit om deze reden natuurlijk gelijk met jullie delen.

Een andere aanname die ik al jaren meezeul en zelf ook hartelijk voed is dat ik digibeet ben. Techniek en ik, wij leken een mismatch.

Om die reden heb ik twee jaar lang gezocht naar iemand om mijn site te bouwen en te ontwerpen. Om mijn blog te perfectioneren en om alle informatie die ik wilde overbrengen te vertalen naar beeld en digitale codes.

En ik heb gewacht, tot een belofte om te helpen werd nagekomen..tevergeefs. Ik heb gewacht tot iemand een offerte zou aanbieden die ik wel kon betalen. Ik heb gewacht, en gewacht.

En toen werd ik me bewust van mijn aanname.

Ja dat is waar.

En zo heb ik een pakket besteld om een website te bouwen. Om tot de ontdekking te komen dat wordpress nog niet zo makkelijk is. na het lezen van meer dan tien uitdrukkingen en technische termen die ik niet kon plaatsen begreep ik dat dit wellicht niet de juiste basis was voor het zelf ontwerpen van mijn website.Hierop heb ik het pakket snel weer gecancelled. Prima. En weer door.

Meer lezen, meer zoeken, meer onderzoeken. En dan maar gewoon beginnen. Niet nadenken over het eindresultaat maar iedere kleine stap nemen en in dat moment het mooiste maken dat ik kan. Genieten van mijn proces en mijn energie in alles laten doorschijnen. Mijn nieuwe kind. Mijn visuele vertolking van wie ik ben en wat ik doe.

Wie kan dat beter doen dan ikzelf? Eigenlijk is het zo logisch. Nu dan. Weken en weken van schrijven, verplaatsen en ontwerpen verder denk ik dat mijn site precies is wat ik wil uitstralen.

Persoonlijk, toegankelijk, inspirerend.

Laat je dus nooit vormen door de mening van anderen. Wat anderen van je vinden gaat je eigenlijk niet(s) aan.

Kom je op een punt in je leven waarop je denkt, dit kan ik niet? Probeer het! Durf het aan! omarm de uitdaging. Wie weet wat je allemaal kan?

Even the sky is not the limit Darlings!

x Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page