top of page

instant geluk

Wanneer je een beroep hebt zoals die van mij lijkt het ineens sociaal ongemakkelijk geworden je te begeven tussen anderen.

`Kan ze mijn gedachten lezen? Zou ze kunnen kijken welke baan ik straks zal hebben? Kun ze zien of mijn man vreemdgaat? Welke aurakleuren heb ik?

Allemaal aannames die onbekenden onmiddellijk kunnen hebben wanneer ze vooraf zijn ingelicht over mijn werk. Ongemakkelijk.

Hoe ik dit weet? Gelukkig werd ik veelal naderhand ingelicht over de gedachten die men had voordat ze mij hadden gesproken…

Dan heb je ook nog de groep mensen die overal en altijd een reading wil.

Om te `bewijzen` dat ik een echt medium ben. Ook enorm lastig…en vreemd.

Stel je voor dat ik dit doen bij andere beroepsgroepen; `Oh je bent timmerman, wil je mijn dak even maken om te laten zien dat je echt kan timmeren? Maak ik daarna lekker koffie`

En mijn favoriete groep, de ongelovigen, die met vele citaten, voorbeelden en bewijsstukken komen waarom alle mediums doorgestoken kaart zijn.

Echt onbevangen ergens binnenstappen is dus vrijwel onmogelijk geworden.

Zoals Tony Stockwell lang geleden al zei `Omgaan met dreuzels is lastig geworden`

Maar kan ik daadwerkelijk je gedachten lezen? Weet ik precies wat je hebt meegemaakt? Doorzie ik de hele medische situatie van je moeder en kan ik een diagnose stellen?

Staat je opa achter je? Gaan de overledenen mee naar de wc?

Mediums kunnen inderdaad afstemmen op je energie, en die van je gezin, je kinderen, je werk. Wanneer je dat vraagt, oftewel, wanneer je toestemming hebt gegeven en vooral wanneer we aan het werk zijn.

De hele dag energie van de hele wereld invoelen en vertalen is zelfs voor ons teveel.

Wij staan om die reden ´aan`of `uit`

Voorafgaand aan ons werk stemmen we ons af, door meditatie en door persoonlijke methodes om zo zuiver en puur mogelijk te kunnen helpen. Dat kost even tijd en voorbereiding en om die reden hebben wij onszelf getraind niet overal readings te geven. Om zuiver te blijven.

En onze dierbaren uit de spirituele wereld gaan niet mee douchen of naar de wc…ze hebben wel betere dingen te doen.

Soms komen onze overleden dierbaren toch even tussendoor in het dagelijks leven om te laten weten dat ze graag contact willen. Vaak spreek ik dan af om later volledig contact te maken…zodat ook de spirituele wereld de aandacht en tijd kan krijgen die ze graag willen met hun dierbaren. Om te zeggen wat niet meer kon voordat ze overgingen, of om te laten weten dat ze er zijn, en meeleven met alles wat er gebeurd.

Om door te geven dat er geen einde is na dit leven, maar dat ze op je wachten om verder te gaan. En zodat je wellicht die vragen kan stellen die nu onbeantwoord bleven.

Ik stelde pas geleden mijn oma de vraag of de epilepsie van mijn zoon in haar familie voorkwam. Mijn vader is ook overleden dus ik kon het niet navragen.

Door dit contact had ik even de mogelijkheid deze vraag te stellen. Die van medisch belang was. Zo kunnen ook praktische, dagelijkse zaken een plek krijgen…geweldig toch!

Astrologisch is dit een goede dag voor handel en creativiteit. Je huis of tuin opnieuw inrichten en de nadruk te leggen op schoonheid.

Ik vertaal dit vandaag maar ik mijn huis mooier maken (opruimen en schoonmaken dus) mij tuin herinrichten (grasmaaien en onkruid weghalen) en mezelf optutten (douchen en schone kleren aan) creatieve energie laten stromen (tekenen en schilderen met mijn dochtertje)

Hier heeft ze mij getekend..instant geluk!

Lieverds, heb een fijne mooie dag!

X Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page