top of page

keep the faith

Vreemd genoeg voel ik me wat melancholisch vandaag. En dat op de achtste verjaardag van mijn zoon. (een geweldige dag, waarbij ik oprecht trots ben moeder te zijn van mijn bijzondere en gevoelige kind)

De hele ochtend komt iedereen die uit ons leven is gegaan voorbij. Sommige zijn door de dood van ons gescheiden, sommige door afstand en sommige door het leven.

Beelden van herinneringen flitsen voorbij. Ik brouw een kopje koffie en maak een eitje en besluit dat dit belangrijk is om te delen.

Hoe kan het nu dat sommige data je emotioneel wankel maken. Sommige dagen zijn natuurlijk heel verklaarbaar, zoals een dag waarop een dierbare is overleden. Maar voor velen zijn sommige dagen niet bewust verklaarbaar. Ik zal het even uitleggen.

In ons leven maken we een aantal levensingrijpende gebeurtenissen mee. Geboren worden is onze eerste. Hierna zijn voor het eerst naar school gaan, operaties, verhuizen, je eerste menstruatie of baardgroei, je huwelijk, scheiding, persoonlijke overwinningen en traumatische gebeurtenissen allemaal momenten die vast komen te liggen in ons energieveld. Onbewust.

Het word als het ware afgedrukt in je energie.

Om die reden is het ook zo dat op dagen in je leven waarop deze gebeurtenissen hebben plaatsgevonden je als het ware een deel van deze energie herbeleefd. Maar dan in emotie.

Als je je hier niet bewust van bent heb je een hele zware dag, voel je je labiel of hypergevoelig, druk of uit balans. En dat zelfs bij dagen waarop je in het verleden een mooie gebeurtenis hebt meegemaakt. Maar doordat je dit niet (h) erkend raakt je energie stuurloos.

Door je wel bewust te worden van deze energie kun je deze snel kaderen. Stil staan bij je groei en succesmomenten. Omarmen dat alles dat je hebt meegemaakt jou heeft gevormd tot dat mooie bijzondere individu die jij nu bent. Denk eens terug aan de ingrijpende momenten die je hebt meegemaakt en noteer de meest ingrijpende eens in je agenda van aankomend jaar. Ik hoop dat de verschuiving van onbewuste energie naar je actieve bewustzijn je zal helpen.

En dus, op de twaalfde van de twaalfde mag jij, die dit nu leest ontvangen dat;

Je moed moet houden en positief mag blijven. De spirituele betekenis van twaalf is dat door je positieve houding en insteek in het leven positiviteit en geluk aantrekt. Je hebt een fase afgesloten en uitdagingen zijn op je pad gekomen. Nu is het tijd om vol te houden en positief te blijven.

Liefs!

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page