top of page

het is lente??

She dreams in colors…and sleeps like a mom

Hemeltje, wat een nachten heb ik de laatste week. Onze dochter van vier slaapt dichtbij ons, omdat dit letterlijk de enige nog vrije ruimte was toen de vierde baby in aantocht bleek. En in de eerste jaren was dit enorm praktisch, snel naar haar toe kunnen, snel kunnen troosten en nog dichtbij in energie.

De laatste week is ze wat ziek. En hoest ze. Heel veel. En hard. En ik slaap dus niet. Of heel slecht.

Uberpositiva als ik ben zal ik hier ook weer iets goeds in vinden…zo weet ik dat slaapgebrek in sommige gevallen helder of wakker dromen kan activeren, en dat klinkt nu vrij aanlokkelijk. Ik ben dol op dromen.

Ik droom het liefst tot ik mijn dromen uit kan laten komen.

Een ander leuk bijverschijnsel van slaaptekort is dat ik beter dan ooit kan werken als medium. Mijn hersenen functioneren niet al te best meer waardoor de spirituele wereld vrijwel rechtstreeks binnen kan komen. Nu raad ik je niet aan om aan slaaponthouding te gaan doen om je spirituele ontwikkeling te stimuleren, dat zou wat zijn!

Ik merk dat de wereld wat meer surrealistisch lijkt en in deze sub realiteit vind ik een geweldige ontsnapping voor de harde werkelijkheid. Ik denk dat dit de reden is dat ik jeugdboeken schrijf. Ik hoop zo een ontsnappingsclausule te bieden voor opgroeiende kinderen en jeugd. Hoe geweldig is het wanneer we dromen kunnen weven?

Onze gewone dromen (ik vind ze speciaal en bijzonder maar gebruik de term `gewoon `om aan te geven dat ik de normale dromen bedoel die we allemaal ontvangen en creëren wanneer we slapen)

Deze sturen je boodschappen. Signalen, wanneer een droom zich herhaald, let dan op. Wat is er in de situatie waardoor je aandacht getrokken wordt? En voel je in je huidige bestaan eenzelfde soort emotie? Dan is het die situatie die je aandacht vraagt. Ik dwaal af, zo zijn dromers he!

Dromen duidden en interpreteren is geweldig om te ontwikkelen, we gaan hier in de vierseizoenen training nog mee aan het werk. (Interesse? stuur me een berichtje!)

Op 2 februari vierden we de lente! En ondanks de voorspelling van een nieuwe ijstijd en insneeuwen voel ik de lente.

Melk en honing werd in oude tijden boven de deurposten gestreken, ik gooi het nu heel hip in bad. Het is immers de intentie die telt!

Mijn huis is al beschermd met de kracht van liefde en onvoorwaardelijkheid in ons gezin en de bescherming van de spirituele wereld, onze familie en dierbaren. Hoe je kan werken met je persoonlijke energie en intentie en hoe je daardoor een positieve verandering kan aanbrengen in je leven en dat van iedereen om je heen kan ik je leren in de energieworkshops. Kijk bij de agenda voor meer informatie.

In de vier seizoenen training ga ik tijdens mijn lesmomenten ook dieper in op onze verbinding met natuur, vanuit mijn ervaring als priesteres. Daarnaast help ik je graag onderzoeken wat je eigen waarheid is, en waar je kracht ligt, zodat je precies dat kan ontwikkelen waar jij en je ziel behoefte aan hebt. Te vaak nemen we kennis voor waarheid aan, tot we beter weten. Maar waarom wachten tot dat moment? Zelf op zoek gaan en verbanden leggen brengt je ontwikkeling in een stroomversnelling.

Ik heb in mijn eerste jaren geleefd in de bibliotheek, alles wat maar enigszins gelinkt was aan de diepere levensvragen zoals `wat gebeurd er na onze dood? Wat is de reden voor ons bestaan? Waarom voel ik me zo anders?`nam ik als een spons tot me, een nieuwsgierige houding en open blik zal je zoveel brengen!

Zodra de lente werkelijk voelbaar is zal de verbindingsdag van Say hello to heaven plaatsvinden. Hou de facebookpagina in de gaten voor de datum! Ik organiseer deze natuurlijk in de provincie Groningen of Drenthe, Het zal een laagdrempelig moment worden waarbij iedereen welkom is. De kosten zijn laag want we dragen dit samen, het word een magische dag!

Liefs

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page