top of page

Dierenhemel

Dieren in de spirituele wereld

Een vertelling van leven na de dood.

Het is een vraag die ik al meerdere malen gesteld heb gekregen en de afgelopen week heb ik via mijn spirit team antwoorden gekregen op de vraag :`komen dieren ook in het hiernamaals?`

Het antwoord is eenduidig, natuurlijk komen zij ook in de oneindigheid van het leven na dit leven, in de spirituele wereld.

Een tweede vraag is vaak:`alleen huisdieren? En wachten zij dan op ons?`

Alle dieren gaan verder in de spirituele wereld. Ons voorstellingsvermogen van de spirituele wereld is vele malen beperkter dan wat de spirituele wereld eigenlijk is. Ik hoorde van mijn zus, Deborah een mooie vergelijking, die ons meer inzichtelijk maakt hoe het leven hier en daar te vergelijken is.

Op aarde kijken we naar de onderkant van een handgemaakt tapijt…vol kleur en patronen. Wij zien slechts een enkel draad, een randje hier en daar, en kunnen fantaseren over hoe het tapijt eruit ziet maar we weten pas als we van boven op het tapijt kijken hoe het geheel eruit ziet.

Door contact met onze gidsen, familie, helpers en vrienden ontvangen we soms mooie inzichten om het duidelijker te maken.

De eerste laag van de spirituele wereld is bedoeld voor communicatie met de aarde, en vrij vergelijkbaar met de wereld zoals wij die kennen. Er is ruimte voor lessen, inzichten en samenkomen met je zielsgroep. Stap voor stap leren we, ontwikkelen we en hebben we onze taken in de spirituele wereld.

Onze huisdieren ontmoeten wij weer in deze energetische verdieping. Alle zielen kunnen hier samenkomen, ook als men al is doorgereisd naar een lichtere energetische verdieping. Gidsen, inspirators en helpers kiezen er ook voor op deze laag te helpen, of zelfs naar aards niveau te reizen, om zichzelf te verbinden aan een ziel op aarde. Dit is al besloten voordat je geboren word.

We hebben allemaal helpers, ook al zijn we ons daar niet altijd bewust van.

Ik dwaal een beetje af.

Dieren bestaan ook uit spirituele energie. Ook zij hebben een ziel. Na de dood zijn zij dus vrij. Door de verbinding met huisdieren kan het zijn dat je huisdier dichtbij blijft of inderdaad in je zielsgroep op je wacht.

Wilde dieren zijn hier op aarde wild. Door instinct hebben zij geleerd te vechten om te overleven. Wanneer een wild dier overlijd is er geen lijf meer en dus geen reden voor dat instinct. Slechts de ziel blijft dan over, met de spirit van het dier. Deze dieren zijn vrij in de spirituele wereld en reizen soms als krachtdier mee, of tonen zichzelf in hun ware vorm aan de kinderen in de spirituele wereld. Speels en liefdevol leven zij dus samen en ook vrij in de spirituele wereld. Of deze dieren gaan rechtstreeks naar de bron van alles, naar het licht. Van hieruit word alles weer herschapen…

Energie kan niet worden vernietigt, onthoud dat…het kan slechts veranderen van vorm…groeien of kleiner worden, maar nooit verdwijnen.

En wanneer je dit begrijpt weet je, de dood is slechts een stap naar een andere vorm, een andere manier van ervaren.

Liefs, x

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page