top of page

when your mind is full

De afgelopen weken hebben we flinke uitdagingen op ons pad mogen verwelkomen. En uitdagingen zijn prima manieren om je lessen te leren die je, onvermijdelijk, toch op je pad krijgt.

Door je lessen en ontwikkelingsmomenten te omarmen en er dankbaar voor te zijn zal je merken dat de onvrede en boosheid, en het gevoel van `waarom gebeurd dit bij mij? Wat heb ik misdaan?` steeds sneller verdwijnt uit je systeem.

Dankbaarheid is de sleutel naar geluk…en eigenlijk heb ik dat al jaren in mijn lessen meegegeven maar nu voel ik het daadwerkelijk tot in mijn ziel.

En dan is dankbaarheid an sich niet de sleutel maar het vol overgave voelen van die dankbaarheid.

Makkelijker gezegd dan gedaan dus.

Sorry. Maar ik heb echt gemerkt dat de manier waarop je uitdagingen in je leven toelaat of omarmt bepaald wat de uitkomst van de uitdagingen en gebeurtenissen zal zijn.

Maar wees gerust! Met deze makkelijke tips en affirmaties maak ik het ook voor jou haalbaar meer mindfull in het nu te leven;

Sta iedere ochtend op met een doel.

Neem een moment om te mijmeren over wat je gaat doen, met wie en waar je blije energie van krijgt op deze mooie nieuwe dag die voor je ligt. Als de dag zwaar aanvoelt plan dan vast momenten op de dag in waarin je iets leuks voor jezelf doet. Een kopje thee in de zon, even bellen met vrienden, iets waar je naartoe kan leven

Wees volledig in het nu aanwezig. Het verleden heeft je exact gebracht waar je nu moet zijn, neem de mooie herinneringen mee maar richt je op het nu. Hoe voel je je nu, wat heb j nu nodig, wat heeft je gezin, partner of hebben je collega´s nodig? Door kortere termijndoelen in te voeren creëer je automatisch snellere geluksmomenten als je je doelen hebt behaald. Psychologisch gezien heel effectief.

Sluit de dag af met een affirmatie: Ik ben dankbaar voor alle lessen en ervaringen van deze dag Meer is het niet. Je verteld hiermee aan je onderbewustzijn (die overigens veel meer invloed heeft dan je zou denken) dat jij okay bent. Dat je open staat, en hierdoor sta je automatisch ook open voor alle mooie, positieve momenten en voor geluk en liefde!

Wanneer je merkt dat je boos of geïrriteerd word op je dag, accepteer dat van jezelf zonder een verwijt of oordeel, stop wel met het uitten van je irritatie of boosheid want woorden hebben kracht. Zie je ergernis als een signaal dat je op dat moment tegen de flow inwerkt. Laat het los en stel jezelf even voor dat je ontspant met de zon op je gezicht…en het zachte briesje van de wind..het ruisen van de zee…of neurie een liedje! En voilà! Hiermee leid je jezelf af en doorbreek je vertrouwd gedrag.

Neem in de ochtend een douche en focus je enkel en alleen op je lijf en het warme water. Ervaar in het moment!

Minimaliseer het gebruik van ipads, internet, telefoons en andere afleidende apparaten

Besef je dat jij niet je emoties bent, of je gedachten..je hebt emoties en gedachten. De kracht van je focus maakt dat je meer rust en balans ervaart!

Wil jij actief met je ontwikkeling en energie willen werken dan heb ik wellicht leuk nieuws voor je:

In de nazomer van dit jaar ga ik een combinatie workshop Ho´oponopono en intuïtieve ontwikkeling aanbieden in Groningen, samen met Jochem van Happy Spirit! In deze workshop nemen we je mee in de vergevende energie van Ho´oponopono om van daaruit met je eigen intuïtie en ontwikkeling aan de slag te gaan.

Hou de website in de gaten voor de data!

Op 23 Mei vind ook nog een mooie en waardevolle workshop plaats in Almelo, Stories of the Heart, deze geef ik samen met Roos. Op deze dag gaan we je meenemen in het werken met je hart, en de kunst van het vertellen.

De jaartraining van dit jaar is reeds van start, mocht je volgend jaar willen deelnemen dan kan je vast je interesse aangeven in de mail en neem ik contact met je op zodra de agenda van volgend jaar bekend is. Kijk voor de details van de jaartraining en Stories of the Heart op de pagina van Soulsisters mediums.

Geniet van de ontluikende lente

X Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page