top of page

Mediumschap?

De kunst van het leven is om jezelf te vinden

Ik heb mezelf de afgelopen weken op meerdere plaatsen gevonden. In keukenkastjes, op de zolder van de schuur en onder bedden. Ik vond mezelf achter de laptop, trachtend overzicht te creëren in de chaos om ons heen en soms vond ik mezelf in de nacht, wanneer ik mezelf tegen kwam, zo hard rende ik mezelf voorbij.

Ik werd hierdoor getest, beproefd en ik verwacht dat deze fase nog wel even doorgaat.

Ik voel me uitgedaagd om hierin bij mijn kracht te blijven. Om mijn rust te bewaren. Ik moet zeggen, ik sta bekend als UberHSP…dit is een flinke uitdaging.

Het leven is opgebouwd uit uitdagingen, de kunst is te leren herkennen hoe we onze weg hierin kunnen vinden. Vertrouwen te hebben op een goede afloop, basisvertrouwen in de bescherming van de spirituele wereld.

Gisteren dacht ik dat mijn hoofd zou ontploffen door de taken die me aanstaarden vanaf mijn kladblok naast de pc…lijstjes die alleen maar langer worden naarmate onze verhuizing dichterbij komt…

We zijn een dagje ontsnapt met de kinderen. In de auto komt het nummer Clocks van Coldplay, een favoriet van mijn vader. Mijn oudste zoon weet dit nog en tikt bijzonder in `hey opa is erbij!`

Mijn hart maakt een sprongetje want deze opmerking geeft prachtig weer hoe normaal mediumschap en leven na dit leven is geworden in ons gezin!

Na het nummer verander ik het station en wederom…coldplay! Dit hebben we vier maal achter elkaar gedaan…4 verschillende nummers met als laatste Hymn for the weekend :

Oh angel sent from up above

You know you make my world light up

When i was down, when i was hurt

You came to lift me up

Briljant!

De energie spatte uit onze auto! Geweldig!

Dit soort momenten dragen ons een beetje..het voelt als steun in een onmogelijke tijd.

Onze dierbaren zijn niet ver weg…onbereikbaar, maar dichtbij, juist in tijden waarin we teruggeworpen worden op onszelf. Het gevoel dat een dierbare dichtbij is mag je koesteren…de zachte bries door je huis, een veertje op je pad of juist dat nummer op dat moment op de radio..is je eerste gevoel een gevoel van herkenning? Een gevoel van samenzijn? Vertrouw daarop en geef aandacht in gedachten aan je dierbare. Koester dat moment, hoe kort ook, van weer even dichtbij elkaar zijn.

En kom jij ook in woelig water? In onrustige tijden? Laat je niet afleiden van je pad, van je doel en van je focus… blijf bij jezelf, bij je oerkracht. Zet je voeten stevig op de aarde, voel hoe de maan staat en wees sterk. (stamp op de aarde, dans op blote voeten, drink voldoende water en wees vooral in het hier en nu..later is alleen voor je focus en je doel..niet voor zorgen. (piekeren zorgt alleen maar voor een lage energie in je leven nu…door je meer te verbinden met je nu blijf je actief handelen en sta je in je kracht!)

Voor mij als natuurvrouw is ook gezond eten, buiten zijn, wandelen en een wijntje enorm belangrijk, kijk eens wat ik vandaag vond in de winkel:

een echt wijntje voor mij

Staat mediumschap voor jou nog mijlenver van je af? Weet je wat mediumschap werkelijk is? Het vermogen (ontwikkelen) om verbinding te maken tussen mensen, dieren en zielen. Vaag? Okay..even duidelijker: een medium is in staat contact te maken met je energie. Met de informatie die in je energieveld (je aura) aanwezig is. En sommige mediums zijn ook in staat contact te maken met de energie van overleden dierbaren. Omdat energie niet verdwijnt na het overlijden. Door training (En door nog meer trainen) en oefenen leer je steeds makkelijker en als van nature je energie te verhogen…om als natuurlijk contact te maken met alles om je heen.

Kan iedereen dat? Iedereen kan de basis aanleren. Hierdoor bereik je niet alleen meer contact met alles en iedereen om je heen maar ook vooral met jezelf en je eigen ziel, je eigen inspiratie, je eigen intuïtie.

Interesse? Meld je nu aan voor een van mijn workshops en trainingen, ik help je te zien en te voelen hoe het werkt en wat je nu misschien voor onmogelijk houd word dan snel natuurlijk en normaal…

De workshops van de aankomende maanden vind je Hier

Lieve groet

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page