top of page

Summer is here!

Voor mijn gezin is het dit jaar een kadootje. Twee weken Frankrijk, in de Bourgogne, we mogen verblijven in een ouderwets brocante boerderijtje, in een piepklein gehuchtje. Heerlijk. De regen die de eerste dagen is gevallen nemen we voor lief. De afstand naar winkels en toerisme ook. We zijn in het moment. In Frankrijk. We nemen beslissingen pas op het laatste moment en laten ons leiden door de omgeving en natuur.

En zo is het allemaal precies goed.

Waar je ook bent, even weg, of thuis, ver weg in de zon of actief in de regen, door je te focussen op het nu en waar je je bevind kun je rust en balans vinden. Aandacht voor elkaar en voor jezelf, het kan zo klein lijken maar is uiteindelijk enorm belangrijk.

De kunst van het loslaten, ontspannen en acceptatie. Mindful.

Dit schept ruimte voor inspiratie, voor het stromen van je energie (Chi) en bovenal een ongekende rust.

In het weekend van 12 en 13 augustus start een online groep mindful moments om je kennis te laten maken met mindfulness, met mij en met anderen die net als jij zoeken naar de verbinding met hun unieke spiritualiteit.

In Frankrijk worden we omringd door symboliek van de vrijmetselaarij. Een geheimzinnige orde die op uitnodiging leden toeliet, om samen te zoeken naar verlichting.

Tegenwoordig mag het meer open, we mogen delen, we kunnen ontwikkelen door een enorm aanbod aan informatie.

Door meer mindful te ZIJN, vind je hierin makkelijker je eigen pad. Je leert kern en bijzaken te herkennen en herkent de voor jou belangrijke kennis en informatie sneller.

Met deze manier van zijn activeer je tevens je hartverbinding, die essentieel is voor je spirituele pad.

Geef je op voor het weekend Mindful moments, ik help je met de eerste aanzet naar een meer mindful leven. Stuur een mail naar dianeholzhausen@gmail.com en ik voeg je toe aan de besloten groep op zaterdag 12 Augustus.

Liever persoonlijk kennis maken? Ik ben vanaf 15 Augustus weer beschikbaar voor consulten, trainingen en workshops. Vanaf deze herfst start ik met een geheel nieuwe training in Groningen en omstreken, hierover snel meer!

Ik wens je een mindful zomer!

Lieve groet

Diane

Ik hoop dat je kennis wil maken met de stichting Doe een wens nederland, een stichting die zieke kinderen en hun familie een wensdag laat ervaren, wanneer het hard nodig is. Van dichtbij heb ik gezien hoe mijn neefje, zijn zusje en ouders een wensdag mochten ontvangen en wat deze dag hen heeft gebracht. Kijk op http://www.makeawishnederland.org/

Het weekend online is kosteloos. Een donatie aan doe een wens is geheel vrijwillig en geen verplichting.

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page