top of page

Allerzielen

Allerzielen

All Souls

Vandaag is het allerzielen, de dag waarop we onze familie en vrienden herdenken.

Ik weet dat we dit vele malen per jaar doen...zeker wanneer iemand dichtbij is overleden.

Toch is het zo dat we op Allerzielen, op 2 November als geheel, als collectief, stilstaan bij onze familie of zielsfamilie in de spirituele wereld. Deze energie, deze universele verbinding, ongeacht onze verschillen zorgt voor een prachtige liefdevolle energie die we kunnen bundelen.

Vanavond, wanneer het donker is, ontsteken er op de hele wereld lichtjes, in kerken, in huizen en op begraafplaatsen.

Vandaag wil ik jullie vragen je te herinneren je eigen licht aan te zetten. Het licht van je ziel. Van je essentie, zodat we goed gezien kunnen worden vanuit de spirituele wereld. Zet een rustig muziekje op, zorg voor tijd voor jezelf. Om je te ondersteunen plaats ik een meditatie op de inspiratie pagina, bedoeld om je chakra's en energie te balanceren.

Klik hier om naar de pagina te gaan

Steek nu een kaars, of kaarsjes aan om ook fysiek licht te brengen en noem de namen van iedereen die is overleden om hen te herdenken. Haal herinneringen op en wees in het moment. Zet verse bloemen bij de kaarsjes en geniet van de energie en het samen zijn.

Liefs

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page