top of page

enjoy the silence

November. De maan bracht ons inzichten en brak voor velen ook oude emoties en blokkades open.

In de beweging van het jaar zijn we nu in de stilte. We gaan voelbaar naar binnen. Nemen onze overwegingen, inspiratie en plannen even mee de stilte in.

Hier gaan we, in het donker, met onze spirituele en inspirerende energie, over mijmeren, we voelen, we verbinden en we plannen.

In een natuurlijk ritme, als dat kan. Natuurlijk kan het zo zijn dat de hectiek van je werk of leven je dwingt in beweging te zijn. Ik weet er alles van, mijn leven raast soms zo snel voorbij dat ik het amper kan ontrafelen. Ik heb een uitspraak, wanneer ik "all bets are off"zeg ga ik letterlijk terug de stilte in. Iets vaker muziek aan, iets vaker schrijven. Iets minder kinderen extra mee naar huis en vooral niets moeten wat ik kan laten tot een ander moment. Idealiter stop ik ook nog iedere dag een badmoment, zenmoment en meditatiemoment in mijn dag maar met 4 kinderen is dat een droom. Ik mediteer dus standaard voor de nacht, wanneer ik ook werk met healing, voor die personen die in een behandeltraject zitten. Hoe werkt dat voor jou? Wanneer en op welk moment sta jij stil? En hoe bewust ben je dan met je aandacht bij wat je werkelijk nodig hebt? Een mindful momentje invoelen en scannen wat je nodig hebt kan het verschil maken voor je beleving van rust en ontspanning.

Na deze periode van stilte zal op 21 December de symbolische terugkeer van de zonnegod als prachtige metafoor op midwinter onze vonk zijn voor het verwezenlijken van onze doelen en dromen. Durf te vertrouwen dat je ook zichtbaar bent in de stilte. Wie juist is voor jou komt op je pad. Altijd.

Gisteren typte ik op mijn oude typemachine (oh ik ben er zo blij mee)

misschien zie je me niet

in een advertentie

of op facebook

geen feeds snaps of tweets

ik ben er wel

ik ben hier

in de stilte

en heb aandacht over

voor jou

Ik wil jullie nu graag een meditatie geven om je te verbinden met de aarde, jezelf en de bron van onze spirituele energie. Gun jezelf een moment om deze meditatie te doen. En ervaar hoe je je voelt na de meditatie. Stuur me een mail zodat ik je de meditatie kan toezenden. (dianeholzhausen@gmail.com)

Vanaf 22 December kan je via de website ook meditaties op mp3 bestellen:

een moeder aarde meditatie

een volle maan meditatie voor healing

een chakra meditatie

een power en energie meditatie

een gidsen meditatie

een inzicht in je intuïtie meditatie

en voor kinderen en jongeren:

de regenboogmeditatie

de magische boomhut meditatie

de oude eik meditatie

Veel liefs

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page