top of page

Meditaties

Vandaag is een inspiratie dag. Ik ben ziek en dus is mijn hoofd niet zo helder. Perfect voor het werken met spirit dus. De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het opnemen van meditaties. En terwijl ik de meditaties opnam werd ik regelmatig gecorrigeerd. Geweldig, een bewustzijn buiten mijn eigen bewustzijn inspireert me en stuurt me bij om de best mogelijk meditatie op te nemen. In dit geval was het mijn spirituele gids die dol is op schrijven en lesgeven, net als ik eigenlijk.

Voor een niet-medium, of iemand die totaal niet bezig is met spiritualiteit moet dit een lastige materie zijn. Maar iedereen kent wel je oerinstinct, het gevoel iets niet te doen of juist wel te moeten doen. Een andere route te moeten nemen terwijl je eigenlijk al te laat bent, en toch doe je het. Je volgt je gevoel. Of je weet wie er gaat bellen, je denkt steeds na over een oude schoolvriend en komt deze spontaan tegen na jaren in de supermarkt. Toeval?

Je intuïtie, je oerinstinct en zesde zintuig zijn een natuurlijk vermogen die we allemaal bezitten. We kunnen allemaal communiceren via energie. We hebben het vermogen onszelf te verbinden met een ander, om te voelen wat de ander voelt en te helpen. Dit is de kern van ons mens-zijn.

Het is stil, sluimerend in onze blauwdruk aanwezig. En iedereen kan deze gevoeligheid ontwikkelen, en verder ontwikkelen. En net als bij alles dat we onszelf willen leren, kost het ontwikkelen van deze vaardigheid tijd en moeite. Vergelijk het met het leren van een vreemde taal. Wanneer je er talent voor hebt zal het sneller gaan en sommige mensen worden er uitermate goed in, waarbij anderen het net kunnen verstaan. Zo is het ook met de taal van intuitie. Wanneer het tijd is om het te ontwikkelen weet je het. En dan zal je ook de manieren en de vorm vinden die bij jou past.

Ik heb pas geleden mediumschap gedefinieerd.

“een medium heeft het vermogen om, en verstaat de kunst om energie te vertalen in woorden”

Mooi he?

Energie is overal, alles is energie. Dat zeg ik niet alleen als medium, ik bevind mij ook in het welkome gezelschap van wetenschappers. Vanuit deze wetenschap kan ik ook met zekerheid zeggen dat wij, onze levensenergie niet zal sterven. Energie kan namelijk niet doodgaan of verdwijnen. Het kan wel transformeren. In iets anders. En dat is precies wat er gebeurd wanneer we sterven. We veranderen. Ons bewustzijn veranderd.

Vandaag werkte ik aan de healing meditatie en er stonden vele spirituele healers naast me om energie te blenden met de muziek en mijn stem. En juist door deze samenwerking ontstaat is heel bijzonders! Afgelopen weekend nam ik de maanmeditatie op onder een supermaan, geleid door haar kracht en schoonheid, om jullie mee te geven wat ze je kan brengen. Of je nu bezig bent met het werken met je spirituele intuïtie of pas begint op je ontdekkingstocht. Wanneer je je bewust word van de kracht van de maan in je leven brengt het je op vele niveaus balans.

Als oermoeder gaan mijn hart en ziel in de kindermeditaties, ik test ze uit op mijn eigen kinderen en word geraakt door wat er gebeurd. Vrijwel direct tijdens en na de meditatie is het voor ons beide voelbaar dat chakra’s meer open zijn, dat hun energie mag stromen en ze vertellen me over emoties, angsten, en boosheid. Alles mag gezegd. Vanuit een zachte ontspanning en veilige wereld van meditatie durven ze te delen. Ik hoop dat ik dit ook voor andere kinderen en ouders kan creëren met mijn meditaties en visualisaties. Ik schrijf een wereld voor ons onderbewustzijn die hard nodig is in deze tijd, in deze onrustige drukke en veelal veeleisende tijd. Voor onszelf en voor onze kinderen.

Er word via de spirituele wereld ook gefluisterd dat ik stil mag staan bij diegene die willen ontwikkelen met trance, en ik ontvang ook hierin duidelijke informatie over hoe ik dit kan opnemen….Dit is ook een prachtige ondersteuning voor de deelnemers aan onze tranceworkshops!

Interesse om een je eigen spiritualiteit te gaan ontwikkelen? Ik geef verschillende groepsworkshops voor kleine groepjes (dus veel persoonlijke aandacht!) op het gebied van healing, mediumschap, intuïtie en trance. Ook de workshops van de maan en aarde zijn prachtig om te ontdekken hoe jij je kan ontwikkelen in je unieke mogelijkheden.

De meditaties zijn vanaf 22 December op MP3 verkrijgbaar, via www.sayhellotoheaven.com

liefs

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page