top of page

a season for everything

To everything, there is a season (turn turn turn) and a time for every purpose under heaven

Dit nummer spookte al dagen door mijn hoofd en vandaag begreep ik de achterliggende boodschap ineens.

Het is tijd, het wiel van het jaar draait, we bewegen ons naar de heerlijke zomer, naar overvloed, naar vieringen, naar vakantie. We gaan een stapje terug in focus, want we leren onszelf weer genieten en ontspannen.

Ik ben geboren onder het teken leeuw in het jaar van de draak. De zomer is mijn seizoen. Ik ben actief, ik organiseer en ik inspireer, vanuit een zichtbare energie. In de winter ga ik meer in de rust en stilte en schrijf ik vanuit een hele andere energie. Om die reden is het belangrijk dat ik jullie vertel dat juist deze volle maan, juist de Juni maan, dit keer energie brengt, hoge energie voor hoge idealen. Gebruik dit! benut dit!

We hebben allemaal onze unieke energie, onze blauwdruk. En we hebben ook allemaal een universele overeenkomst. We reageren allemaal, van nature, fysiek op elkaar, op energie, op de natuur. Op de seizoenen. Op de maan. Op de elementen.

Ben jij je hier bewust van? Maak jij hier al gebruik van?

Leer je af te stemmen, leer te begrijpen hoe deze processen voor jou kunnen werken. Je kunnen ondersteunen.

In een online, besloten groep begeleid ik je, vanuit mijn kennis en ervaring gedurende een aantal maanden om je af te stemmen. Om te herkennen hoe energie werkt. Ik zal je inspireren te zoeken naar kennis, voor je persoonlijke ontwikkeling.

Morgen open ik de online groep...Maar bovenal, morgen is het tijd om al je plannen, dromen en ideeen in werking te gaan zetten. Om vast te gaan bijten in die droom, in die wens, in die verandering.

Ik zie je graag in de groep online, of tijdens een consult, een healing of een van de spirituele wandelingen die ik zal plannen.

Wanneer je graag wil aansluiten mag je me een bericht sturen, dan stuur ik je de details via de mail. dianeholzhausen@gmail.com

liefs

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page