top of page

symbolen rondom de nieuwe maan


Een nieuwe cyclus start, de nieuwe maan van November (in schorpioen) brengt je vooral veel op het gebied van emoties en relaties. Ook die met jezelf. Je ontvangt inzichten over bestaande relaties, maar ook voelbaar in deze aankomende tijd is dat je terug mag naar jezelf, je eigen waardes en mag reflecteren hoe jij je waardes nu ziet-wat jij waardevol vind en wie je meeneemt op het pad van je leven. Relaties die een deuk hebben gehad in het verleden kunnen nu hersteld worden door een houding van vergeving aan te nemen, van verzoening. De sterren en planeten ondersteunen deze energie. Ook nieuwe relaties zullen in de basis goed zijn, in deze Maan zie je de werkelijke persoon, de ware zelf. Er is ruimte voor Vergeving voor je eigen handelen, voor je fouten, voor je omwegen op je pad, Voel de zachtheid en liefde voor keuzes die je maakte in een andere tijd, in een andere energie, en in andere emoties. Hierdoor maak je de weg vrij voor je toekomstige idealen en dromen.

Neem de ruimte in om hierin ook jezelf te zien. Wie je was, wie je bent, en wie je nog zal zijn in de toekomst die voor je ligt.

Deze periode is prachtig om de bezinnen, om te mediteren op je zielsenergie, op je pad en op je bestemming.

En vergeet niet, doordat Samhain nog maar net voorbij is, is de sluier van energie van de spirituele wereld nog dun en werkt de bijzondere energie van onze helpers sterk door in ons.

Als je ervaring hebt met het leggen van een orakel, doe dit dan onder deze nieuwe maan. De informatie is nu zichtbaar en voelbaar en zeker te duidden.

Stel je open en ontvang de tekens. Ontvang symboliek, troost en signalen die je leidden, helpen, steunen, corrigeren-en aanmoedigen.

Een zonsondergang vol warmte na een zware dag, een vlinder in de regen of een veer, uit het niets- op je pad, of een regenboog, wanneer je net dacht aan je dierbaren-hartvormen in de lucht-een liedje op de radio die zo bekend was voor diegene die je zo mist-in alles zit een boodschap. Wanneer jij ervoor kiest je open te stellen.

Wanneer de spirituele wereld met je communiceert, zal dat vooral door symboliek zijn. Door het herhaald zien van een kleur, het herhaald horen van een liedje-een film of een type auto.

Neem voor deze maand aan dat de symbolen die je ontvangt, jou helpen. Jou bijsturen. En lees deze symbolen zoals je dat zou doen bij een droom.

Gebruik gerust een dromendagboek om je richting te geven-later zal je merken dat je je eigen intuïtie over de betekenis mag volgen.

Ik geloof in jou-in je dromen en in de weg die voor je ligt

jij ook?

x

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page