top of page

spring is in the air!

Voorjaarskriebels. Ostara, het jaarfeest die bij iedereen bekend is al Pasen, komt rustig binnen in de energie.

Deze maand met een volle maan rondom Ostara, waardoor er een prachtige kans ontstaat vorm te geven aan je doelen, de basis vruchtbaar te laten zijn en inzichten te ontvangen over het pad waarop je dit jaar zal bewegen.

Hoe ga jij dit doen? heb je voor jezelf een vaste methode?

Jaren geleden schreef ik als heks iedere stap, ieder recept, iedere nieuwe ontwikkeling in mijn boek. Maanstanden, getijden, invloeden van de aarde, de sterren en de wereld werden bijgehouden. Bladeren, veertjes, kruiden, gedroogd of getekend ging het in mijn boek. Vele lessen heb ik daardoor kunnen geven aan beginnende heksen, zo leren we het beste, door de overdracht van kennis en handelingen, recepten en tips, we leren, we groeien en we geven het door.

Deze manier van werken blijft voor mij favoriet.

In de meer moderne wereld is het fijn om houvast te hebben door in kaart te brengen hoe de energie om je heen voor jou persoonlijke werkt. Vragen die je mentaal prikkelen, doelen die je wil behalen, wat wil je aantrekken en wat wil je loslaten.

Door hier een overzichtelijke manier voor te vinden krijg je prachtige inzichten en zal je groeien. Je ontwikkeling zal sterker en stabieler worden.

Op 22 Maart, onder de energie van de volle maan, heb ik een aantal plekken om je te helpen met het starten van je eigen Journal. Ik zal met je meekijken naar je persoonlijke behoefte, en je op weg helpen. Meld je aan via een mail of berichtje! Crafts and cookies in Sappemeer.

Ook voor mij is veel veranderd op het gebied van spiritueel werken. Door nieuwe ontwikkelingen en kansen vervalt de mogelijkheid om coaching te boeken in de praktijk. Ik zal me meer gaan richten op teamcoaching binnen bedrijven en inspiratiesessies binnen opleidingen. En natuurlijk op mijn geweldige leuke boek, die nu echt in de laatste fase is beland, schrijven is ook groeien, leren en herschrijven. Keuzes maken en voelen waar je boek mag zijn. Een boek vol avonturen voor kinderen en jongeren. Omdat alles groeit en beweegt heb ik een extra mogelijkheid toegevoegd om in de praktijk of bij je thuis een consult/reading te boeken, naast het spirituele en persoonlijke consult is er nu de mogelijkheid voor een inspiratieconsult. Met kaartlegging, als je dat wil!

Kijk voor de mogelijkheden op de website, onder consulten.

In de aankomende maanden zal je van mij een aantal mogelijkheden krijgen om je in te schrijven voor persoonlijke begeleiding. Online begeleiding is ook mogelijk (de plaatsen zijn beperkt) Hou de pagina op Facebook goed in de gaten! Weet je nu al dat je dit wil, stuur me dan vast een berichtje!

Wil je graag inzicht in deze maan(d) doe dan de volgende legging.

Stem je af op je eigen energie, sluit al het andere buiten. Schud de kaarten. Concentreer je op de vragen.

Leg nu de kaarten naast elkaar, gesloten voor je neer. Draai ze een voor een om. Voel wat de kaarten je komen vertellen.

Geniet van ieder moment, droom je grootste dromen en wens dat ze uit gaan komen!

Liefs

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page