top of page

Leeuw

Nieuwe maan in Leeuw

Vanaf vanavond rijst de nieuwe maan in onze energie.

De aankomende 9 dagen tot aan de leeuwenpoort van 8 augustus gaan bijzonder worden.

De invloed van de zon, maan, venus en uranus op deze periode zijn op zijn zachtst indrukwekkend te noemen.

Ben je onder het teken leeuw geboren? Dan is deze periode voor jou een extra boost.

Venus geeft ruimte voor jou om liefde uit te nodigen, nieuwe vriendschappen, nieuwe relaties en verdiepingen en veranderingen in bestaande (liefdes)relaties zijn nu optimaal om te manifesteren.

Zet onder de nieuwe maan en tot aan 8 augustus je intentie, door sterk te visualiseren wat je graag zou wensen, hoe dat zou voelen en wat je nodig hebt. Schrijf eventueel vast een aantal kaarten voor je aankomende liefdes of vriendengroep. (om de intentie te versterken) leg deze dichtbij je in de nacht.

Uranus kan je drang aan verandering, verbetering en oplossingen versterken. Onder de krachtige leeuw maan is het van belang dat je hierin geaard blijft. Onder deze energie kan je ook uitdagingen vinden op dit gebied, waardoor je ineens een eigen zaak, onderneming of verhuizing aan het plannen bent. Impulsief en creatief, die uranus. Neem daarbij de energie van Leeuw en alles is mogelijk.

Door je hier vooraf van bewust te zijn kan je deze energie in je voordeel gebruiken en channelen op je doelen. Laat je verrassen door inspiratie, omarm die creatieve flow die nu zo voelbaar word en durf je dromen op papier te gaan zetten. In kleur, in plaatjes, in schildering of in woorden.

De energie van de zon en van de leeuw jaagt je een beetje aan, geniet van die energie, het is die energie die je nodig hebt om je doelen en dromen te bereiken, binnen handbereik te krijgen en aan te trekken. Je kan deze energie versterken door het leven te vieren, te dansen in de zon en maan, dankbaar te zijn voor ieder moment, ieder geschenk van de kosmos en door de balans in jezelf te waarborgen door een gezonde levensstijl te omarmen.

Deze week is het ook Lammas, het feest van de eerste oogst, de tijd waarin je mag laten zien wat je hebt gemaakt, gecreëerd of verbouwd- en om dit te vieren. Neem een moment om stil te staan bij wat je hebt, wat je kan en waar je dankbaar voor bent, verbind je met de natuur en ga kijken op het land, kan je wellicht verse groentes halen of fruit plukken? Bak iets lekkers of koop iets zelfgemaakts-

Neem je picknickkleed mee en kijk naar de sterren en de maan- voel je hoe mooi alles eigenlijk is?

Hierbij geef ik je graag een kadootje onder de(bijna) nieuwe maan:

Kijk hieronder voor een persoonlijke boodschap in je eigen teken:

Ram

Voor jou, lieve Ram, is het tijd om in actie te komen. Laat die creatieve energie onbeteugeld stromen, of het nu voor een artistiek doel is of voor sport of zelfs voor nieuwe initiatieven en plannen- duik in de stroom van inspiratie en vind je spark! Maak je spark zichtbaar voor de wereld en zie hoe de wereld veranderd voor jou-

Stier

Geniet van alles dichtbij huis-voel hoe je van je woonomgeving je zielsplek kan maken, geniet van de energie van thuiskomen, van samen zijn met dierbaren en neem deze nieuwe maan een moment om je dierbaren en voorouders in de spirituele wereld te gedenken-maak een vision board over je droomhuis en laat deze bijzondere tijd je sturen om je dromen waar te maken.

Tweeling

Wacht nog heel even tot na de leeuwenpoort, daarna is het tijd voor vriendschap, voor vieren, voor liefde voor alles waar jij je zo goed bij voelt. Jij geniet van de mooie dingen van het leven. Hou je zielsgroep van vrienden en familie dichtbij, en ga er op uit, geniet van het leven en geniet van wat mogelijk is.

Vind een vorm om je te uitten en verbind je hier voor langer dan 6 maanden aan- muziek, dans, creatie- alles wat mooi is- is goed voor jou

Kreeft

Materiële voorspoed staat in de sterren, je bent het waard kreeft, zet het bedrag wat je wil ontvangen vast op een papier en plak het zichtbaar in je huis, loonsverhoging? Een verbetering in positie of zelfs een baanwissel? Voorspoed is binnen handbereik, herken het moment- en onderneem actie als een leeuw.

Leeuw

Was je het vergeten? Je kan alles. Jij bent een leeuw. Deze periode is extra speciaal voor jou, lieve mede leeuw. De aankomende maanden zijn voor jou. Pluk de droom, en ga het uitvoeren. Neem risico’s en verwacht het onmogelijke. Het gaat om jou Leeuw, niet om de rest van de wereld. Ga in je rol en laat het even gaan om wat nu goed is voor jou. Verwacht wonderen.

Maagd

Voor jou een uitdaging met deze standen van alle planeten- je zal zaken gaan afsluiten, gaan belichtten en gaan doorvoelen. Je gaat afstoten en loslaten en slechts dat meenemen dat jou helpt en versterkt. Deze aankomende maanden worden voor jou bijzonder vanwege de inzichten die je mag ontvangen, koester ze en omarm ze. Je kan deze periode goed terug naar de basis, naar de natuur. Ondersteun jezelf hierbij door zoveel mogelijk natuurlijk te eten en leven. Hier vind je je balans.

Weegschaal

Weegschaal, je sociale groep- mensen die je kent, online en daarbuiten-je circel van connecties- jij bent een verbindende schakel- de aankomende tijd kan je en mag je organiseren, verbinden, connecten en dromen weven- inspiratie voor nieuwe idealen en dromen, voor communities en nieuwe vormen van samenzijn, sociale evenementen-Maar ook circles van gelijkgestemden, creatieve avonden, ochtenden- vol inspiratie- jij kan het waarmaken. En daarmee komen ook jouw dromen binnen handbereik.

Schorpioen

Kent iedereen je naam al? De zon schrijnt fel op je Schorpioen, je aanmoedigend om in het licht te stappen en je licht over de wereld te laten stralen. Je kent je talent al. Nu nog grootser dan ooit ervoor durven exposeren- maak jezelf zichtbaar. Laat dat prachtige talent aan de wereld zien. We hebben erop gewacht.

Boogschutter

Nieuwe projecten, studies, methodes, wetenschappen, dromen- maar ook de spirituele ontwikkeling waarmee je al bent begonnen of bijna zal starten. De leeuw energie stimuleert en daagt je uit- laat de grenzen van ons bestaan je niet tegenhouden, kijk verder dan hiervoor. Laat je natuurlijke onderzoekende natuur je eens brengen waar je nog nooit bent geweest, dit is het moment.

Steenbok

Zaken die te maken hebben met je persoonlijke eigendommen, je huis, je werkomgeving en bezittingen, belasting en inkomen voeren de boventoon de aankomende tijd. Creatief als je bent, en zeker volhardend als je bent vind je op alle vragen die het universum naar je werpt een oplossing. Je volharding en vastberadenheid zorgen voor een verandering in energie en voorspoed na de zomer- You so got this!

Waterman

Persoonlijke relaties, bijzondere ontmoetingen- nieuwe collega’s en wellicht nieuwe netwerken- voor jou is dit momenteel essentieel, hier vind je de sleutel voor nieuwe energie, voor nieuwe ervaringen en nieuwe herinneringen- maak een journal of foto’s om deze prachtige momenten vast te leggen

Vissen

Dit is het moment het universum om hulp te vragen bij het veranderen van de routines, gewoontes en sleur te doorbreken. Wil je een nieuwe baan? Vraag inspiratie- wil je meer voorspoed? Zet je intentie helder en duidelijk…voor jou is structuur belangrijk omdat de impulsieve energie van nu je uit balans brengt, ga naar jezelf, wat heb je nodig en duik dan vol in de energie van deze periode, klaar om je te ondersteunen in je flow- zwem maar mee

Wil je ondersteuning of antwoorden? Leren hoe je zelf goed kan afstemmen op de energie van natuur, universum en de spirituele wereld? Ik kijk graag met je mee tijdens een consult- neem contact met me op voor het inboeken van een afspraak. Omdat ik geboren ben onder het teken Leeuw krijg je tot de volle maan van September een korting van 21 procent op je reading (van 50 euro nu voor 39,50 euro) boeken kan via de contactpagina. Online videobellen kan natuurlijk ook!

Geniet van je zomer!

liefs

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page