top of page

Dag Leeuw Hallo Maagd

Dag Leeuw-Hallo Maagd

Op 23 Augustus is de Maagd energie letterlijk voelbaar geworden!

Na de Leeuw periode met Leeuwenpoort en de transitie die zo duidelijk zichtbaar werd onder het vuur van de zomermaanden is het nu tijd voor een meer aards teken. Maagd- georganiseerd en methodisch roept ze ons op de boel in orde en op orde te maken. Om helder te zien wat werkelijk speelt en wat slechts een illusie is, voeten op de grond- en organiseren maar. Dit kan je doen in vele aspecten van je leven- je huis, je hoofd, je relaties, je social media- wat is goed voor jou? Wat voedt jou? Wat heb jij nodig?

Neem de energie en neiging naar perfectie van Maagd niet altijd te letterlijk en wees soepel voor jezelf- liefdevol- helpend- zoals je ook naar anderen zou zijn- doe dat ook eens voor jou-

In de flow van Maagd krijg je inzichten hoe je in de herfst alles los kan laten- hoe je kan laten wegwaaien wat overtollig, overbodig of niet helpend is. Maagd energie helpt je dit zichtbaar te maken.

Maagd in de maand betekend ook dat je je creatieve projecten die je op de plank of op je eettafel hebt liggen mag gaan finetunen- details mag toevoegen- is het een project voor werk? Hoe krijgt dit vorm? Is het artistiek? Maak het af!

Maagd voor jouw Sterrenbeeld/Zonneteken

Ram

werk-leven balans is key voor jou- focus je op tijd voor jezelf versus tijd voor je projecten en/of werk-

Gezond leven mag wat meer aandacht met de herfst in aantocht- vitamines, eten- beweging, chopchop Ram! Focus!

Stier

Dat extra zetje voor je project! Die waar je passie en hart van gaat stromen en gloeien! Je hebt nu de tools om dit voor de langere termijn veilig te stellen- Maagd is aards, net als jij-maar roept je nu om je routine leuker te maken- om wat je moet doen…te maken tot wat je wil doen. Volg de energie!

Tweeling

Je huis is je zenspot. Je soulspot- je hebt nu het overzicht van een vaste basis nodig om te kunnen vliegen naar je luchtkastelen- je dromen en je plannen die nog zweven in etherische flow- even aandacht op de basis- dan kan alles lekker landen- waar het hoort-

Kreeft

Je energie is hoog lieve Kreeft- maak dit keer gebruik van deze energie om wat reserves aan te leggen en te kiezen voor slechts die sociale contacten die je iets brengen- waar de energie over en weer mag stromen en plan hier je agenda mee vol! Ook in de herfst en winter- zorg voor mooie momenten en iets om naar uit te kijken! Dit is goed voor je! Kijk eens naar je kalender: doe vooral de taken waar hogere energie bij komt kijken of waar je hart sneller gaat kloppen!

Leeuw

Hello Leeuw, stapje minder hard maar- het is tijd je reserves voor de wintermaanden aan te leggen- we leven niet meer in de warme jungle- het is belangrijk dat we het hele jaar rond in de kracht en pracht van het leven kunnen staan; wat heb je nodig om te stralen lieve Leeuw? Doe dat- geniet van de nazomerzon, luier er nog even op los- maar besteed deze momenten aan het bedenken van je volgende strategische creatieve zet! The lion never sleeps

Maagd

Lieve Maagdschatjes- van harte! Deze maand mag je echt tijd aan jezelf besteden! Geef niet alles weg, red de wereld later- shift de focus van zij- naar jij! Zelfzorg, zelfliefde, pamperen pro. Go all-in! En dan: draai je om…daar is de wereld, klaar voor wat jij te bieden hebt

Weegschaal

Na de hoge energie op het gebied van liefde, vriendschap en succesmomenten van de zomer is het nu zaak je energie in balans te houden. Even een stapje minder naar buiten en meer naar binnen, tijd voor je spirituele zelf- je spirituele groei

Time For You!

Schorpioen

De maatschappij was niet makkelijk voor je de laatste maanden lieve schorpioen- je voelt alles- op een dieper niveau. Weet dat deze periode je heeft laten inzien wat echt belangrijk is voor jou! Waar jij je aan kan en mag verbinden! En stap nu in de energie van aardse maagd om die stappen te zetten-stappen naar een solide basis vol passie- om je hart te gaan volgen- step up to the task

Boogschutter

Shine shine shine! Zichtbaar worden maar! All eyes gaan nu op jou. Je kan alles toevoegen- details, sparkelend, het mag en jij kan dat! Maar laat het zien! Breng het onder de aandacht! Dit is wel jouw tijd!

Steenbok

Met een kleine aanpassing, een klein moment van studie of verbreding van je kennis heb je de kans om af te stemmen op het hogere plan dat zich uitvouwt in je leven- wees open voor onverwachte momenten en berichten. Een nieuwe energie is wat je mist- laat die nou binnen handbereik komen- let op!

Waterman

Brute eerlijkheid was altijd al je kracht- nu mag je het ook uitspreken- eerlijkheid- met een zachte energie van goodwill en beste bedoelingen- zonder oordeel, zonder lading. Je nieuwe uitdagingen vragen om jouw open en heldere (heerlijke) openheid- je visie en je creativiteit- de juiste mensen gaan het horen! Het zal nog veel mooier worden- let maar op

Vissen

Je mag nu echt gaan uitten wat je wil.

Het universum luistert en luistert…wat is het lieve Vissen! Droom eens een beetje sterker- er is geen limiet- wonderen bestaan wel! Je moet er alleen wel op rekenen!

Stel gesprekken en momenten niet uit maar besteed tijd en aandacht aan die zaken die jou gaan helpen, succesvoller maken- en aan dat wat je wil-

Meer van dat lieve Vissen- en iets minder meegaan op de stroom- wees de Zalm! Die zwemt nu stroomopwaarts! En jij?

Voel de energie van Maagd en kijk naar de prachtige wassende maan- ze groeit- ze word lichter en lichter-

Times are changing

x

Diane

image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page