top of page

A touch of Magic

Iedere dag bevat wel momenten waarin ik iets van mijn heks-zijn weet te stoppen.

Ik ben me er vaak niet eens meer bewust van!

Toch heb ik de afgelopen week notities gemaakt van de magische handelingen die ik

gedurende de week uitvoer en in praktijk breng.


Mijn magische "dit kan iedereen" tips voor jou:


Bij het ontwaken begroet ik de zon. Zichtbaar of onzichtbaar- ik start de dag in energie door de zon letterlijk een plek in mijn lijf te geven, op de plek van mijn zonnevlecht! Haal diep adem en voel het zonlicht door je lijf stromen. Zo ben je klaar voor een krachtige dag!


Mijn eerste koffie maak ik met een intentie. Wat mag zichtbaar worden voor mij op deze dag?

Ik maak eerst zwarte koffie, kook de (vegan) melk en giet dit bedachtzaam in mijn koffie. Er ontstaan nu patronen en figuren die ik kan duidden voor de dag! Hoera voor Koffie Divinatie! het beste van beide werelden; koffie en magie! Ik roer met de klok mee op de koffie te laden voor een positieve boost!

Van mijn plank vol edelstenen kies ik nu de steen die vandaag in mijn BH met me meereist. Geen BH? geen probleem! dan heb je vast wel een broekzak waar de steen in past!

De steen die je kiest beloofd je al een voorproefje van de dag! wees alert op je eerste gevoel bij de steen.
Naarmate de dag vordert meng ik het drinken van de kinderen, wanneer dit nodig is met bach bloesem Mix en brand ik aromatherapie in de branders voor rust, of creativiteit of blijdschap!

Voor visite en bezoekers van de praktijk meng ik thee op maat- gekozen op de maanstand of energie die nodig is!

Wanneer ik kan en tijd heb lees ik de losse blaadjes voor inzichten voor de toekomst.

Onder volle Maan maak ik maanmelk- bijzonder ontspannend (en lekker!)


Ik smudge de praktijkruimte met zelfgekweekte witte salie na ieder bezoek en ik reinig de stenen na de kristalhealing met maanwater.


Ik voeg altijd maanwater en een paar drupjes etherische olie toe aan mijn schoonmaakwater


Koken doe ik met mijn gidsen, en op gevoel! als een ware keukenheks. Vooral in de weekenden bak en kook ik graag experimenteel intuïtief!


Ik ben gedurende de dag alert op boodschappen en symbolen van spirit en mijn hogere zelf in de elementen (vuur, wolken, aarde, water)


Met mijn kindjes knutsel ik graag met de natuur en met kleur! we schilderen spirituele vlinders of maken mandala's. We doodelen voor meditatie en vinden mooie kadootjes in het bos en aan het water. Zoals Hag Stones voor bescherming en geluk! Zend uit dat je een heksen Hag stone wil vinden en wees alert!