top of page

De tarot als gids

De tarot als gids in je dagelijks leven...hoe mooi kan dat zijn?

Je word wakker en blijft nog even liggen om je droom van de nacht rustig door je systeem te laten gaan. Misschien was het een heldere droom, alsof je er werkelijk was...misschien een droom met symbolen. Misschien herinner je je het gevoel van de droom?

De tarot kan je nu al helpen je droom te ontrafelen. De droomlegging van Say hello to heaven heb ik gemaakt om je tools te geven je onderbewustzijn en hoger bewustzijn de ruimte te geven je te inspireren. Deze kan je perfect onder de nieuwe maan doen. Vandaag staat deze in Schorpioen, het teken van dromen en intuïtie!


Droomlegging

Een goed begin..

Nu is de dag begonnen. Je neemt de kaarten en vraagt een kaart om je te inspireren voor de dag. wat mag ik voor vandaag ontvangen als inzicht en boodschap?

Deze kaart neem je in je op en zo start je je focus en flow voor de dag.

In de avond Ga je voelen hoe de kaart je geholpen heeft en bedank je je tarot, en helpers!

Zo vind je je flow met de tarot

Hoe je kan voelen wat de tarot je verteld, hoe je symbolen uit dromen en tarot kan duidden en wat je kan vragen leer ik je in de #reisdoortarot cursus.

6 Maanden samen ontdekken en ontrafelen hoe jij kan interpreteren wat je prachtige intuïtie je wil vertellen.Het brengt je:

Een groep vol gelijkgestemden om mee te groeien en samen te werken

Een ontspannen en gebalanceerd lesprogramma, met lessen, hand outs en theorie via de mail en de unieke leggingen van Say hello to heaven om je te supporten

Na 3 maanden toegang tot de besloten groep op Facebook vol extra tips en inspiratie

Heldere en gerichte tools en tips om je werken met de tarot te ontwikkelen

Les van mij, waarbij ik al mijn jaren ervaring en inzichten in dit programma heb verwerkt..zodat jij snel, effectief en vol inspiratie gegarandeerd binnen 6 maanden kan werken met de Tarot! #tarotjuf


Vandaag, voor jou...een kaart om je te vertellen wat deze reis jou zal brengen:

De oneindige mogelijkheden van het universum, de mysteries en de inzichten stralen in de achtergrond van de kaart...de sleutel tot deze inzichten is zichtbaar in haar handen. Als een orakel schijnt het licht van de maan helder en ontrafelt met haar het pad dat ze mag wandelen voor haar beste zelf. Je ziet in deze kaart transformatie, door de reis van tarot transformeer je, ontdek je nieuwe mogelijkheden en zie je nieuwe kansen in jezelf en voor jezelf.

laat de tarot je hierbij helpen. Laat mij je helpen.

We starten zodra de groep vol is! doe je mee?

Onder de aanmeldingen verloot ik een kaartendeck, ik zal deze kiezen op basis van de energie van de winnaar..


Wil je liever via mij inzichten van de tarot? een tarot consult is altijd mogelijk! stuur me een berichtje met je vraag en ik ga voor je aan het werk #tarotreading #flow


liefs!

Comments


image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page