top of page

De volle Maan van MaartJa, het is nu echt tijd, wanneer je dit nog niet hebt gedaan om alle plot twisten, struggles en zorgen van 2022 los te laten!

De eerste 2 maanden van 2023 bracht ons planetaire invloeden vol transitie en transformatieve energie om je te helpen onbevangen en onbevreesd 2023 te omarmen.

Het helpt je te realiseren dat vanuit al deze momenten groei, wijsheid en inzichten zijn ontstaan in jou en voor jou. Hoe afgezaagd het misschien ook klinkt, onze groei en wijsheid halen we toch echt uit onze uitdagingen en hoe we hiermee omgaan.

Focus je op je kracht, op waar je goed in bent en voel hoe alles zijn weg vind voor jou.


We zijn al in de derde maand van het jaar en deze Volle maan van 7 Maart staat in het aardse maagd, maagd houd van antwoorden en wil graag alle stappen helder hebben voordat een beslissing word genomen.

Met de invloed van de zonnige vissen kan dit nog best een uitdaging worden, vissen beweegt en gaat waar het gevoel en je hart je leid- mijn advies is te luisteren naar je gevoel, de hele maand!


Wist je dat?

Deze maan word van oudsher ook wel de wormmaan genoemd, omdat de landbouw nu op gang komt, de aarde roert en de grond word voorbereid op zaaien en oogsten.

Net als jij.

Ik hou ook van de oude bijnaam voor de Maan van Maart; de sugar Moon.

De belofte van zoet- en oh wat kunnen we dat goed gebruiken! Sweeten up life! Je kan dit zelf al verspoedigen door iedere dag een moment van happiness in te planne..iets waar jij blij van word. Op sommige dagen zijn dat de kleine dingen en op sommige dagen hang je misschien ondersteboven aan een bungee koord- wat het ook is, maak een lijstje van die dingen, personen en momenten die jou blij maken, die je energie geven en je bloed sneller laten stromen!


Mjni tips per teken


Ik geef je graag praktische tips- iets waar je echt iets aan hebt...kijk hieronder bij je astrologische teken voor jouw tip :


Ram:

Vergeet wat je moet doen en kijk naar wat je niet hoeft te doen. Je voelt de energie en kan geneigd zijn veel te veel te plannen en je dag te vol te plannen. Wat is oprecht nodig en wat kan later of kan je uit handen geven? In de tijd die je maakt mag je alleen maar leuke dingen plannen (voor jou kan simpelweg luieren echt ideaal zijn)


Stier:

Kleine realiteit check- je idealiseert en dat is een geweldige eigenschap! Pas het wel toe op je toekomst, creëer de toekomst waar je van droomt en nodig mensen uit op je pad die nog beter zijn dan je zou kunnen dromen- (perfectioneer je sociale netwerk, wees lekker kritisch...jij mag dat (ook wel eens) vier samen het leven! (Vive la vie!)Tweeling:

Lieve tweeling, onder deze maan staat je huis en gezin, familie of inner circle het meest centraal en besteed jij veel tijd aan de balans in alle gebieden van je leven. Wees extra zacht voor jezelf, en onthoud dat perfect echt geen optie hoeft te zijn. Laat alle touwtjes een beetje los en omring je met die mensen die voelen als thuis.


Kreeft:

Flow! Vooral in je woorden, spreek uit wat je voelt en wat je nodig hebt- hardop of in gedachten- of misschien zelfs in geschreven woorden. Door ruimte te geven aan wat je echt voelt erken jij wat je voelt en wie je bent! Dit is belangrijk, jij bent belangrijk. Met je woorden komt alles samen, vertrouw!


Leeuw:

Een klein stapje terug mijn vurige mede leeuw! Jij lost op, jij regelt zaken voordat het zelfs een probleem kan worden. Onder deze maan gaat het om wat jij echt nodig hebt. Zonder de ruis. Even zacht, even kalm...wat heb je echt nodig? En pas dan zend je deze vraag uit naar het universum!


Maagd:

Lieve Maagd, de maan staat aan jouw kant! De eigenschappen van deze volle man gelden extra sterk voor jou- loslaten en ook kritisch kijken naar hoe mensen met je omgaan en hoe dat voelt hoort hierbij. Het is nu echt tijd te voelen en vragen dat je ontvangt wat je waard bent en verdiend. Alles wat niet meer past, laat maar gaan!


Weegschaal:

Is het zwaar? De wereld op je schouders? Het is niet jouw taak anderen te redden, te helpen of beter te maken lieve lieve Weegschaal! Het is belangrijk dat jij kiest voor jezelf en dat je al die intuïtieve talenten, oplossingen en liefde aan jezelf gaat gunnen! En wat zal dat een enorme boost aan energie geven- wanneer je dit voelt komen alle ideeën en plannen als vanzelf!


Schorpioen:

Hoe mooi! Deze volle maan brengt oprechte vriendschap (terug) in je leven- onderschat de kracht van vriendschap niet, ik weet dat je graag veel alleen oplost en dat je hier ook echt heel goed in bent maar je hart en ziel zijn gemaakt voor die cirkel van vrienden- laat dit het moment zijn waarop je actief je cirkel her activeert- laat je verrassen door het effect hiervan op alles in je leven-


Boogschutter:

Je voelt duidelijk dat het tijd is dat je erkent gaat worden voor wat je doet en wie je bent. Voel je dit in het nu? In je werk? Van je omgeving? Wat heb jij nodig om dit gevoel van waardering en erkenning te krijgen, wellicht beweeg je vanaf nu op weg naar een nieuwe droom, een nieuwe plek- een nieuwe baan of een nieuwe onderneming- voel goed, wat is het exact dat je nodig hebt? Pas dan weet je je waarde en zal je het ook krijgen!


Steenbok:

Perfect! Ik voel dat je los mag laten wat je vindt (van jezelf, van anderen, van hokjes en verwachtingen) en je open te stellen voor verrassingen. Je lijkt wat vast te hebben gezeten en dat wat je bedenkt is misschien niet helemaal wat je nodig hebt of wat de bedoeling van het universum is. Mooi. Laat maar los. Dit schept de ruimte en lucht die je nodig hebt-vraag simpelweg inspiratie voor je beste en hoogste goed en luister naar wat terugblikt door de kosmos!


Waterman:

You owe-nothing! Ik neem dit moment even om je te bevestigen dat je enorm hard werkt, dat je altijd het beste doet dat je kan en dat je enorm waardevol bent! Je bent niemand iets verschuldigd, behalve jezelf- kijk eens hoe goed je het doet! Waar je bent! Hoeveel mensen je al onder je arm hebt gedragen- En je weet, je gaat nog verder en je kan nog meer...en als je dat wil..doen..maar soms mag je ook even alles loslaten en ontspannen hoor. Dat is balans


Vissen

Jij draagt de wereld mee, niet letterlijk, maar in je gedachten, in je hart en dit vertroebelt soms wat jijzelf wil of nodig hebt, Het is echt tijd jezelf voorop te stellen, zelfs in je relatie en vriendschappen. Wellicht sta je zo open dat je automatisch meevoelt wat anderen willen en nodig hebben. Wat je echt nodig hebt is wat me-time. Niet afgezonderd, maar simpelweg wat tijd om oprecht te verbinden met jezelf- jij bent het waard! Dit zorgt voor een nieuwe kijk op waar je heengaat!


Ik wens je een prachtige volle maan op 7 Maart


Liefs


Diane


Comments


image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page