top of page

December beloftes


December was, energetisch gezien echt een bijzondere maand.

Vallende sterrenregens, een zonsverduistering in nieuwe maan…en de PowerSolstice!

De Wintersolstice werd bijzonder krachtig dit jaar door de verbinding en samenkomst van twee grote planeten: Jupiter en Saturnus!

Als een nostalgisch uitstapje naar het jaar 0 waren de planeten zichtbaar als een lichtbaken in de lucht…wellicht wederom een zichtbare belofte van magisch tijden…een herhaling van de ster van Bethlehem?

Funfact: Laat Jupiter nu de planeet van mogelijkheden, kansen en dromen zijn- waar Saturnus streeft naar het manifesteren van mogelijkheden in de realiteit. Wat een heerlijke combinatie!

De shift van 3 naar 5e dimensie, een staat van zijn waarin we meer afgestemd zijn, meer in contact met onze oorsprong, en onze toekomst. In de December Reis help ik jou je trilling verhogen naar de frequentie van de vijfde dimensie. Lees nog even door, ik vertel je hier straks meer over!


Deze samenkomst van spirituele krachtvelden. shift en energetische verstrengelingen en wat dit voor jou betekend zie je hieronder bij je sterrenbeeld. Ik heb gevraagd om inzichten of antwoorden die jou helpen 2021 positief te starten:


Ram:

Jij hebt voor een optimale start healing nodig. Dit kan rust zijn, of letterlijk healing op een klacht die fysiek of emotioneel opspeelt. Het is tijd je healing (meer) te gaan activeren. Tijd om de healer te zijn, voor jezelf en anderen. Voor jou is de shift extra voelbaar. Benut dit ook voor jezelf. Zelfliefde is ook healing…


Stier:

Je bent zo doelgericht, en dat is echt bewonderenswaardig! Hou je focus en hou je doelen in het oog, ze komen nu echt binnen je bereik.

Neem wel tijd en ruimte om bewust los te laten wat lastig voor je is, wat zwaar is en wat je niet meer nodig hebt. Waar jij nu je doel op zet is je succes, persoonlijk en zakelijk, stilstaan bij je emoties mag daar ook bij horen. Hierin vind je ook kracht.


Tweeling:

Loslaten was zeker voor jou een thema in het voorgaande jaar, samen met afsluiten van wat bekend is.

Voor 2021 is je sociale omgeving, je netwerk, je contacten en je gezin/familie essentieel. Hierin vind je inspiratie en verbinding om van daaruit rustig te gaan werken aan wat je echt wil en waar je altijd van hebt gedroomd. Train jezelf mindful te zijn om je dromen te ontrafelen.


Kreeft:

Wat je voelt is waar. Dit mag jouw motto zijn.

Je bent sterk verbonden met anderen of zou dit mogen zijn. Empathie, zorg en samenzijn is belangrijk voor jou en met jou. Je vermogen mee te voelen met anderen zal in 2021 ook je kracht worden. Kies voor wat je wil, wat je wil verbeteren en ga all in.


Leeuw

Gevoelsmatig heb je vele uitdagingen gehad. Vertrouw erop dat ze je dichter bij je manifestaties brengen, zichtbaar maken wat je niet meer nodig hebt en dat je hierdoor sterker wordt. 2021 is het jaar voor je vrije creativiteit en manifestaties. Beweeg mee met de inspiratie en vertrouw dat de basis goed zal komen. Altijd.


Maagd

Je kalmte en overzicht is in het aankomend jaar je ticket naar succes, naar geluk, naar balans. Behoud je rust, je flow en je afstemming op inspiratie- en blijf geaard. Natuur is je laadpunt, maar hou de sky in de gaten voor je dromen! En:

Vergeet niet je overwinningen te vieren en organiseer soms een feestje…dat maakt alles leuker.


Weegschaal

Niets ergerlijker dan beperkingen voor jou. Je zweeft rustig weg in gedachten en droomt of creëert nieuwe mogelijkheden. Je zoekt naar antwoorden die je vindt vanuit contact met anderen. En dat is in de beperkingen lastig- vind een weg- breek vrij. Jij vindt en bied antwoorden die zo nodig zijn. Voor jezelf…en anderen.


Schorpioen

Magische spirituele schorpioen. Misschien herken je dit nog niet? Ben je gevoelig? Hoog gevoelig? Voel je de stemming van anderen aan? Laat 2021 het jaar zijn waarin je je meer verbindt met energie, met het universum- met jezelf. Vergeef anderen iets makkelijker, dat haalt het gif uit jullie contact. Je hebt anderen wel nodig lieve Schorpioen!


Boogschutter

Rechtvaardig en sterk, dat ben jij. En in 2021 zal het recht ook spreken voor jou- je zal een stuk vrijheid hervinden en eindelijk stappen kunnen zetten in je ware droom of doelen. Het geluk en balans vinden nu de weg naar jou. Het pad wordt zichtbaar!


Steenbok

Laat maar los. Laat de last maar los. Leg alles maar weer terug waar het hoort, je draagt slechts de last van jou en je gezin en al het andere is niet van jou. Door los te laten ontstaat een inzicht over verleden maar ook over de toekomst. Nu kan je helder zien waar je pad naartoe beweegt...geniet van de reis


Waterman

Ook in de stilte vind je kracht. Je hoeft niet altijd iets te doen om sterk of geïnspireerd te zijn. Soms mag je ook even dromen, mijmeren of bedachtzaam zijn over je te volgen jaar. Dan ontdek je soms dat je nog hele andere talenten en kansen in je hebt. Kijk naar wat wel kan. Kijk vooral naar wat je wil en besluit of dat wat je niet wil nog nodig is.


Vissen

Je bent het beste in het werken met je intuïtie. Laat 2021 het jaar zijn waarin jij meer spreekt vanuit wat je voelt en weet en laat zien dat je hierop vertrouwt.

Wees open voor veranderingen en wees comfortabel in de zee van mogelijkheden die 2021 voor jou kan worden. Maak je netwerk groter, Grootser en gezelliger voor het bereiken van je droom.
Kaart 21 - de wereld en het universum
The universe has your back-
Trust and surrender to the flow


Ook interessant:

Een klein uitstapje in Numerologie:

2020, een 4 jaar, stond voor het herontdekken van je basis. Je thuisgevoel. Je positie in het gezin, je familie of sociaal netwerk. Waar jij je thuis voelt. Waar jij veiligheid ervaart om te zijn wie je bent en kan zijn. De universele 4 staat ook voor het ontdekken van wat belangrijk is. Wat ECHT is. Wat waar is.

Door de impact van Covid en de beperkringen die ons zijn opgelegd is zichtbaar geworden waar het anders mag, waar je het anders wil. Neem deze inzichten mee en maak de keuze voor de volle maan van 30-12 om negatieve gedachten, stress en de zwaarte los te laten. Hierdoor maak je ruimte voor nieuwe energie. Voor nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden.

Loslaten wat je tegenhoudt is hierin essentieel…

Ik heb hieronder een simpel ritueel voor je uitgeschreven.

Release ritueel:

Nodig:

Pen en papier

Een donkere kaars (Heb je alleen een witte kaars? Bind er dan een donker touw of lint omheen om hetzelfde effect te creëren)

Salie (als je dit voorhanden hebt)

Een vuurschaal

Vind een plek waar je ontspannen en rustig kan zijn.

Steek een donkere kaars aan. Zwart, dieppaars of donkerblauw zijn perfect.

Voel je verbinding met de aarde en stel je voor dat je en cirkel van licht om je heen visualiseert- als een krans van licht, uit de aarde, beschermend en krachtig.

Schrijf nu op:

Ik ben dankbaar voor de lessen en inzichten en neem deze in licht en kracht mee

Dat wat mij, of mijn hoogste doel niet helpt of ondersteunt laat ik los, ik vraag de aarde dit te transformeren

Vouw je papier nu dubbel en dubbel in 4.

Voel nu je verbinding met de aarde en maak contact via je voeten met haar kracht.

Steek heet papier nu aan en leg het in de vuurschaal. Als je salie hebt mag je nu 4 kleine blaadjes in het vuur werpen.

Kijk hoe het vuur brand en voel hoe je energie veranderd. Hoe het lichter wordt.

Blijf nog even zo zitten.

Bedank moeder aarde. Zie hoe de cirkel van licht wordt opgenomen door de aarde.

Laat de as los in het element lucht tijdens een droog moment.

Op zaterdag en zondag gaat ht stormen, gebruik deze natuurlijke energiebron om alles echt los t laten!

Laat de wind het wegblazen (ga wel zo staan dat de wind van je afblaast …ervaringstipje-)


Zo. Nu is het tijd voor jou.

Voor je verlangens en dromen en de belofte dat het goed zal komen.

We staan voor een nieuw jaar, op 30 december vieren we de 13e Volle maan van 2020-

Rondom de volle maan gaan we een nieuwe shift in. De volle Maan verlicht het pad naar het nieuwe jaar. Een 5 jaar! Een jaar van verlangen naar vrijheid, Naar een meer flexibele invulling van je tijd en aandacht. Van het omarmen van je geluk.

De belofte van het nieuwe jaar is dat jij uit je patronen en structuur mag komen. Dat je buiten de lijntjes mag kleuren. Dat je wellicht de waarheid en helderheid nodig had om je op je bestemming pad te brengen.

Wat is je droom? Wat is je doel?

Ontvang onder de volle maan in kreeft antwoorden in je eigen unieke talent.

Droom jij helder? Neem hier nu bewust de tijd voor, bereid het voor.

Ontvang jij inzichten uit de kaarten? Ga dan rondom de volle maan aan het werk en vraag je kaarten om raad een inzichten.

Ben jij sensitief, herken dan de subtiele verschillen en veranderingen in je lijf, je energie, je chakra’s en voel wat dit voor jou betekend.

Voor jou kunnen ook herhalende of engelengetallen zichtbaar worden. Duik in numerologie om dit te ontcijferen.

Hou voor jezelf bij wat je ontvangt en ontrafel de boodschappen van het universum!

Geloof in jezelf. Geloof in de energie van deze maand.


Plan (zoom) koffie momenten met vrienden of bekenden vanuit het spirituele pad en oefen samen, bespreek je bevindingen en deel je kennis en ervaring! Dit is hoe het vroeger werd gedaan en bij vraagstukken hebben we anderen nodig om zo objectief mogelijk de toekomst en onze bestemming helder te krijgen!

Wil je dit liever onder of met begeleiding doen? Boek een reading met mij of boek bijvoorbeeld een transcendente reis onder de volle maan voor inzichten uit je hoger bewustzijn en het universum.

Zo kan je ook reizen naar de Akashic records- de bibliotheek van jouw ziel en levenspad.

De Volle Maan reis van 30 December geef ik cadeau! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de link naar de meditatie in je inbox! Klik hier om je aan te melden!


Calling all healers
In December is de grote Shift in energie en licht! Dit is het moment waarop lichtwerkers en healers worden opgeroepen de energie en het lichtveld te verhogen.Voel je dit ook?

Verbind je dan aan deze taak vanaf 28 December tot aan 1 Januari 2021.

Kies een vast moment op de avond om te werken gedurende deze dagen.

Sta sterk in je healing, in je licht en voel achter je het zachte licht van de volle maan

Stuur nu healing en liefde naar de wereld. Naar dierbaren en je gemeenschap. Naar diegene die het nodig hebben. Stuur je licht naar de aarde en de maan. Voel je verbinding met anderen, met de mensheid, met de bron. Ontvang het licht dat schijnt voor jou en voel hoe je een bent met alles…en alles met jou.


X Diane

Comentarios


image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page