top of page

Halloween

Halloween- wat is het nou werkelijk en wanneer vieren we het?

De namen waaronder dit feest bekend is zijn Halloween, All hallow's eve en Samhain.

Halloween is de moderne variant waarin we de straten opgaan om geesten te verdrijven door de pompoenen te kerven, ons eng te verkleden en lawaai te maken tijdens de avond van Halloween.

Zo verdrijft men de Boze geesten, or so they say!

Ik vier liever de traditionele All Hallow's eve...De avond waarop we onze voorouders en overleden dierbaren eren en uitnodigen dichtbij ons te zijn. Rondom deze periode is de sluier tussen hier en de spirituele wereld het meest dun en is het de beste tijd om te communiceren met spirit, om te orakelen en om te werken met je magische intuïtie! Als medium sta ik deze dagen ook round the clock aan...Wil je graag contact met familie of vrienden of wellicht inzichten van je team van helpers en gidsen? Ik heb nog een ruimte voor readings in de dagen rondom Samhain (dit zijn 30 minuten spirituele online readings)

Op 31 Oktober is het de avond van Samhain...sta even stil bij je eigen invulling van dit feest, wat spreekt je aan? waar voel jij dat je je mee kan verbinden? Hier zijn 3 tips voor jou:


Dek je een extra bord voor de dierbaren in spirit? Kies dan iets om te eten of drinken dat zij erg lekker vonden...

Benoem tijdens het eten herinneringen en bijzonderheden van je dierbaren en voel hoe ze zo dichterbij komen om deze avond samen te zijn

Steek kaarsen aan voor iedereen die jij kent in de spirituele wereld en een extra kaars voor je voorouders, en voor je gidsen...
Wil je je graag krachtiger verbinden met je gidsen? Zet je intentie op de dag van de 31e en vraag spirit je deze dag symbolen, muziek en informatie. Ook ontmoetingen deze dag, of onverwachte contactmomenten zijn tips en informatie van je gids!

Verzamelen alle symboliek en informatie gedurende de dag en maak hiervan een lijstje..alles samen geeft je tools voor een sterkere connectie met je gids! Wat kan je het beste eten voordat jullie samen gaan werken? welke muziek versterkt? heb je kruiden of stenen gezien? Gebruik deze de volgende keer dat je je bewust gaat verbinden met je gids (en)
Ga deze avond orakelen met spirit! Neem een kijkje in de toekomst of versterk je connectie met spirit!

Deze legging is geweldig om te doen onder de Samhain Flow:
Eten en drinken (Treat yourself) is ook erg belangrijk bij feesten en vieringen (a party without cake is just a meeting)


Dit recept voor warme appelcider...echt...je moet het echt even maken!

Het kan natuurlijk ook in een pan met dikke bodem gemaakt worden als je geen slowcooker hebt!


Appelcider slowcooker recept (vegan en alcoholvrij


2 kilo gemengde appels, elstar, gala en jonagold gewassen, geschild en in pitloze stukjes (appels van het land zijn allemaal goed! kies wat er op dit moment veel is)

halve mok bruine suiker

4 kaneelstokjes

theelepel koekkruiden

4 kruidnagels

1 vanillestokje, opengemaakt

theelepel kurkuma

4 eetlepels bessensap (van hero)

1 navelsinaasappel in stukjes (zonder schil, rasp een theepeltje schil in de pan)

2,3 liter water


laat dit samen in de slowcooker (of vergelijkbare pan) heel zacht uren lang warm worden en koken zodat je huis ruikt naar herfst, liefde, warmte en geborgenheid...

Zeef het daarna in een glazen kan en drink het lauwwarm

Wil je een touch of alcohol? schenk er wat witte of bruine rum door

Liefs!

X
Comments


image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page