top of page

Hello July

Juli doe me altijd denken aan zomerse dagen. Misschien zelf wel luie dagen. dagen waarop je net even langer doet over je koffie. dagen om te dagdromen, om te laden. Het doet me denken aan het begin van vakanties, bloemen en vieringen.

Op een dag als vandaag visualiseer ik de zon. In gedachten. terwijl ik douche..lichtstralen over mijn huid, zodat mijn eigen licht meer en meer activeert. In ons hele systeem zit de behoefte aan licht verankert.

Neem de tijd je eigen licht te activeren met simpele handelingen en oefeningen (alles is zo simpel, maar je moet het maar net bedenken..tadaa...ik help je!)

  • Visualiseer de zon hoog in de lucht wanneer je opstaat, hij is er wel..zelfs achter de wolken (en regen). Neem een moment de zon te voelen, om even te connecten met zijn warme licht

  • Eet zonnig. Vers fruit, lichte sapjes en smoothies, verse (biologische) groenten, noten, zaden, honing, mais, citrusfruit, fruitthee en veel water. gebruik de kleuren van de zomer

  • Beweeg! Dans, wandel, ga de natuur in...start met Yoga of pilates, ga in open water zwemmen of dip slechts je voeten erin (mijn voorkeur)

  • Plan iedere dag een moment in waar je hoge energie van krijgt. Waar je blij van word. Maak een lijstje van ideeën en hang deze in het zicht

De afgelopen maanden heb ik in de praktijk vele zoekers mogen ontmoeten.


Ik definieer de verschillende zoekers even, misschien herken je jezelf hierin:

Op zoek naar manieren om in de eigen energie en kracht te blijven

Op zoek naar balans, in een drukke, veranderende wereld

Op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie

Op zoek naar de connectie met spiritualiteit (je spirituele zelf)

Op zoek naar rust en healing

Op zoek naar handvatten voor verwerking en stress release

De laatste zoekers licht ik even uit:


Op zoek naar contact met dierbaren, om het zelf te mogen ervaren en ontwikkelen (als onderdeel van rouwverwerking)

De transformatie in het proces van rouw, wanneer je kan voelen, ervaren en weten dat je dierbaren nog dichtbij zijn. Nog met je in contact kunnen komen en doorleven in een andere wereld, de spirituele wereld...dat is troost. Dat is zo tastbaar helpend en helend. Ik ben iedere keer oprecht dankbaar te kunnen en mogen bijdragen aan deze connecties met dierbaren.

Ben jij een zoeker? kan ik je helpen? Klik hier


In de praktijk (live en online)

Ik denk niet graag in hokjes, of problemen.

Mijn praktijk is een combinatie praktijk. Ik werk gedeeltelijk als Holistisch Therapeut en gedeeltelijk als medium en Docent.

Ik merk dat juist deze combinatie prachtig en Holistisch werkt. Ik gebruik al mijn mogelijkheden en skills om jou te ondersteunen.

Ik werk met Positieve psychologie, life coaching en Tools als EFT, Regressie, Ademhalingstechnieken, Meditaties, Mindfulness, Lichte hypnose, Healing (Spiritual Healing, Reiki, Touch for Health en magnetiseren) en natuurlijk met spiritueel mediumschap.

Welke tool en methode voor jou het meest helpend zal zijn, zetten we in!

Dit helpt je je energetisch systeem te resetten en balanceren. Wanneer je balans is teruggekeerd kom je makkelijk in contact met je mogelijkheden, kansen, verborgen kracht en talent.


Change your mindset
then you can change it all

Leer het zelf te doen!

Vanaf deze week starten de aanmeldingen weer voor de nieuwe trainingen!

De reis door tarot en het Mentorschap programma zijn beide open voor aanmeldingen.

Klik hier voor meer informatie


Natuurlijk heb ik nog een Kaart voor jullie voor deze maand:

Uit het deck: Work your light

Hoe spot on:

Intuïtie en afstemmen op jezelf en anderen zit al in je! Het is slechts een moment van herinneren en opnieuw verbinden om je spirituele energie te doen ontwaken. Je weet me te vinden wanneer je er klaar voor bent, toch?Liefs

x
Comentarii


image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page