top of page

Lion's Gate

Wat is de leeuwenpoort?


Eeuwenoud

Het vieren van de opening van de Leeuwenpoort gaat al eeuwen terug.

In het oude Egypte was deze periode een tijd van overvloed.

De piramides van Gizeh en de Grote Sfinx werden gebouwd in lijn met Sirius, de gordel van Orion en de zon. Deze sterren zijn de krachtbronnen van de Leeuwenpoort.

De Leeuwenpoort staat voor overvloed, creativiteit en transformatie. Je kunt het zien als een kruispunt van tijdgolven waarbij de sluier tussen kosmos en aarde dunner is. Hierdoor is het makkelijker om universele kennis en energie te ontvangen.


De Poort is energie

De opening van de Leeuwenpoort is in feite een doorgang naar een hoger bewustzijn en helpt je door te groeien naar een nieuwe dimensie van jouw bestaan. Eigenlijk opent de poort zich al op 26 juli, het hoogtepunt is op 8 augustus en de poort blijft geopend tot 12 augustus.

Overvloed en creativiteit- de basis energie van de leeuw nodigen je uit in je eigen licht te komen staan.

Hieronder geef ik je praktische tips voor jouw beste flow met de Leeuwenpoort Vibe!

De leeuwenpoort voor jouDoordat de lijn tussen het hemelse en het aardse tijdens de periode van de Leeuwenpoort dunner is,

moedig ik je aan om tijd vrij te maken om jezelf open te stellen voor communicatie met het Universum (en je helpers)

Dit kan op een vaste tijd, maar je kan ook bewust een keuze maken gedurende de dagen en nachten informatie en inspiratie te ontvangen. Niets is toeval, alles in dit moment heeft een reden.

Misschien hoor je wel een speciaal liedje op de radio, vind je een veer tijdens jouw wandeling of krijg je een boodschap in de vorm van dubbele getallen. Ik heb al vaker gesproken over de subtiele signalen die spirit je kan geven. Spirit weet hoe jouw bewustzijn werkt en hoe ze je aandacht kunnen krijgen- is dat muziek? ga jij aan op getallen? Vind jij je inspiratie via de kaarten? Het universum en je helpers supporten jou om je beste leven te leidden (en zielsgelukkig te worden)


Door je dromen- onze gidsen en helper werken met ons bewustzijn en onderbewustzijn om informatie, tips en inspiratie te communiceren- door je meer bewust te worden van je dromen en deze te noteren in de ochtend leer je meer en meer vertrouwd te worden in het contact met je gidsen.

Deze droomlegging kan je helpen "vergeten dromen" helder te krijgen-

Leg 3 kaarten in de ochtend om je droom zichtbaar te maken van links naar rechts


  1. Wat was het thema van mijn droom

  2. Wat was de (spirituele) boodschap van mijn droom

  3. Boodschap van mijn gids

In het contact met de kosmos zal altijd je helper of gids aansluiten, weet jij hoe je gids je laat merken dat hij of zij bij je is?

Gidsencontact!

Je kan je gidsen waarnemen met je zintuigen zoals zien, horen, ruiken of voelen. Hoe bijzonder! Wellicht heb je je gids al getekend, of zie je hem of haar rechtstreeks of via een indirecte weerspiegeling van een raam of spiegel. Misschien is het een geur die je herkend op bepaalde momenten, een geluid of muziek die je hoort- of het voelen van temperatuursveranderingen, vlagen van circulerende lucht of een aanraking- Wanneer je je bij deze ervaringen afstemt om je gids, door hen dichterbij uit te nodigen zal het contact zeer sterk zijn! Wanneer boeken, sleutels en items vallen-of verplaatsen: Je gids wil je aandacht vestigen op het item of op zijn of haar aanwezigheid- om je te kunnen helpen of inspireren. Stem je af in de stilte en ontvang begeleiding van je gids! Je kan lichtjes zien- vonken of orbs, lichtjes die bewegen of juist stilhangen. Probeer ze als je kan en wil vast te leggen op de foto om meer details op te kunnen merken- vaak kan je dan kleuren zien, of wellicht andere details... Werk met geïnspireerd schrijven. Mediteer op je verbinding met je gids (gebruik hiervoor eventueel de meditatie contact met je gids: https://soundcloud.com/diane-holzhausen/healing-gidsen-meditatie-mp3) en ga aansluitend in de stilte schrijven- nodig hierbij je gids uit samen met jou te werken en wacht tot de woorden en energie als vanzelf gaan stromen Je gidsen inspireren je om te vertrouwen op liefde, op geloof…om de universele energie en flow van vergeving, liefde en balans te omarmen en te verwelkomen in je leven. Om je te herinneren aan je natuurlijke staat van zijn.

Via de Transcedente reis (engelstalig) naar de akashic records kan je reizen op de energie van de oude meesters en hoge energie van deze leeuwenpoort! boek je reis via deze link: TM Journeys | sayhellotoheaven


Playtime!

Leeuw staat ook bekend om de kracht van het innerlijke kind, en daarom is de energie van deze maand ook zeer geschikt om je innerlijke kind te (her) ontdekken of uit te nodigen om samen iets echt leuks te gaan doen.


Om je innerlijk kind toe te laten zijn er een aantal richtlijnen om je op weg te helpen:

Als eerste mag je je omringen met hoge happy vibes! Kies iedere dag iets te gaan doen waar je oprecht blij van word!

Wees nieuwsgierig. Naar alles! Bevraag alles en ontdek alles..neem niets aan, tot jij het voelt!

Vraag je hart dagelijks waar het sneller van gaat kloppen- vreemd? misschien, maar je inner voice zal je helpen meer en meer af te stemmen of je hartenwensen!

Begroet ze zon iedere ochtend! zelfs achter de wolken..koester het warme licht en de energie van Leeuw en voel hoe dit door je hele lijf stroomt! (power up)

Stel je in vertrouwen open voor de wereld (en er zal een wereld voor je opengaan)

Durf te spelen, dansen en zingen..dit zijn uitingen van je innerlijk kind

Leef in het hier en nu…morgen komt toch wel

Omring jezelf met vrolijke leuke en optimistische mensen

Zet de intentie om bovenstaande te doen en doe het dan ook, doe eens gek


Wil je nog meer inspiratie en tips?

Via de Pagina op facebook deel ik de aankomende dagen mijn high energy vibe met jullie via de kaarten!

Ik zie je graag daar!

(vergeet niet te liken en delen, dan maak je kans op de bijzondere rozenkwarts amulet! (geladen voor jou, misschien wel onder de leeuwenpoort, nieuwe maan energie!)liefs!


Comments


image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page