top of page

Magisch Halloween


Al noemen wij traditionele heksen dat toch echt Samhain ;)

Tijdens Samhain word het jaar losgelaten- om ruimte te maken voor het jaar dat voor je ligt. En het afgelopen jaar was voor velen van ons een uitdaging- schrijf wat je los of achter je wil laten op een papier en laat dit meenemen door de kracht van vuur- brand ze in een keteltje of vuurschaal(tje) of vuurplaats.


De avond en nacht van Samhain is fantastisch om orakels raad te plegen, spirituele inzichten te ontvangen en om te dromen en wensen voor het nieuwe jaar! Het moment om zelf een toekomstlegging toe doen of wellicht een legging of reading te boeken via Say Hello to heaven! Klik hier om jouw unieke reading of legging te boeken.

Wil je leren hoe je zelf kan werken met de Magische Tarot of je orakelkaarten? tijdens de Zoomles op 27 Oktober werken met met unieke leggingen van Say hello to Heaven om een blik op de toekomst te doen! Ik help je met tools en leggingen en vooral veel tips op weg in de wereld van Kaartleggen!

Klik hier voor jouw plekje in deze les.

Op 31 oktober hebben we een tweede volle maan in de Maand en dan ook nog op de dag dat de sluier tussen onze dimensie en de spirituele dimensie zo dun is dat twee werelden samen kunnen komen! Als medium is het mijn missie op en rond Samhain zoveel mogelijk mensen te bereiken om hen te ondersteunen en begeleiden bij het contact met dierbaren- als een brug van licht verbind ik me tussen de twee werelden voor jou! In een Zoom Reading verbind ik me met jouw dierbaren en/of gidsen voor een bijzonder en waardevol contact tussen hier en de spirituele wereld. Boek hier je reading via Zoom


Met de Volle Maan Reis neem ik je mee op een reis tussen werelden- van jou naar spirit- van jou naar de Maan en begeleid ik je op liefdevolle en professionele wijze op deze reis met spirit and soul!

Reis je mee?

Klik hier voor de TM Reis


De Blauwe Maan van Oktober word vergezeld door een tegengestelde Mars energie-onder de aardse kracht van Stier. Eind oktober is het goed om de focus van je rituelen en spirituele momenten te leggen op emotie, energie en materieel geluk en overvloed! Overvloed is natuurlijk ook te voelen en vinden in Liefde, gezondheid, welzijn, Flow, energie en positiviteit!

Dit is een krachtige en prachtige affirmatie voor overvloed die ik graag met je deel:Op 30 Oktober kom ik LIVE via Facebook met Samhain Blessings! Ontvang een kaart en affirmatie voor jouw magische viering van Samhain. Zie ik je daar?


Veel liefs!

Diane


Comments


image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page