top of page

Midzomers Woke

Hoe fantastisch kan je je wentelen in de zomerse warmte, de belofte van vrije dagen en vakantie, de creatieve energie van de leeuw maan en de flow van kreeft. Licht...dit is de energie die je nodig hebt voor balans, voor healing en voor energie!Voelt dit voor jou ook zo?

Wellicht voel je het zoals hierboven, hopelijk op de meeste dagen. Kan je intappen op deze lichte energie wanneer je het nodig hebt? Connecten met de maan en spirit?

Via je creatieve kant verbind je je bijna als vanzelf met deze energie- lees, schrijf, teken, creëer, richt in, zing, bouw, knutsel en laat je meevoeren op de flow-

(tipje)


Ik wil je ook meegeven dat het kan zijn dat je je soms wat uit balans voelt, of dat je een gevoel kan hebben van onrust- en dat dit gevoel dieper lijkt te zijn dan simpelweg jij en ik.

Op spiritueel niveau, in een hogere frequentie, een iets hogere trilling worden we al een aantal jaren meegenomen in een verandering, een transformatie voor de wereld. En in dit jaar neemt deze verandering steeds meer zichtbare en voelbare vormen aan.

In de afgelopen jaren zagen en voelden we al een disbalans in informatie vanuit de wereldleiders, WHO en zeker media.

Wat je keuze ook was de afgelopen jaren, in dat moment was het de juiste keuze voor jou.

Het is nu tijd te voelen of je dit nog steeds zo voelt…feit is dat we gezien hebben dat de covid aanpak vooral ging om het zichtbaar maken van de motieven van regeringen en de belangen van organisaties- en van hieruit is nu hopelijk duidelijk geworden dat WOKE een positieve energie is. Wakker- ontwaakt, je hebt inzichten gehad die je laten zien wat je waarheid is-

Het is je recht te bevragen wat goed is voor jou, het is je essentie om te voelen of wat men wil dat je doet of waar je naartoe beweegt wel past bij jou.

Door de ontwaking van zovelen verschuiven de kaders en gaat de gevestigde orde nog meer controle uitoefenen.

Dit zien we in de huidige recessie, het falen van oude systemen zoals op scholen (waar ne kinderen, de generatie van de toekomst) vaker vastlopen. Maar we zien en voelen het ook in de kosten van het leven, zoals boodschappen, zorg, vakanties en vaste lasten. en de angst die men probeert te zaaien op onze basis voorzieningen (vanuit angst laat men zich het beste leidden)

Door dichtbij jezelf te blijven en te voelen hoe wij als geheel van lichtwerkers en nieuwe generatie dromers en verbeteraars mogen doen wat goed voelt. Wat positief en heilzaam voelt, wat voedend en supporting voelt …
Vind je tribe. Vind diegene die ook zien wat achter alle maatregelen van toen en nu gebeurt, waar we naartoe worden geleid wanneer je volgzaam meebewegen. Durf te staan voor verandering, in jezelf en in de wereld. Denk creatief en mindful wanneer je stress krijgt van de hogere kosten- je wod altijd gevangen

In dit moment stroomt de inspiratie op die- net iets hogere- frequentie…voor jou, met praktische (kleine|) stappen om meer en meer te doen wat nodig is, te bewegen naar die plekken waar je voelt dat het wel klopt. In te zien dat je krachtig en licht bent, en bestemd voor meer- Stay awake, we need you!


Tijdens de Maancirkel online van aanstaande vrijdag 30 Juni verbinden we ons met die hogere frequentie- voor inspiratie van de kosmos, onze helpers (gidsen) voor jouw maandelijkse tools om meer afgestemd te leven.


Ik zie je graag in de cirkel- we starten met de maanreis, een diepe meditatiereis waarbij ik geleid door spirit en de maan de energie verhoog zodat je inzichten, symbolen en antwoorden kan ontvangen die jou helpen bij je intuïtieve groei, je spirituele flow of je dagelijkse struggles-

We werken hierna intuïtief samen, dit keer vanuit de lichte energie van de maan en afterglow van midzomer- licht en verbonden!


Meld je nu aan voor jouw plek in de cirkel! Klik op de link voor meer informatie over de cirkels en meld je daar aan!X

Comments


image - 2022-01-05T194831_edited.jpg
bottom of page